Ντορέττα Παπαδημητρίου: Συγκινητικές στιγμές στο αεροδρόμιο με την επιστροφή του γιου της, Διονύση
Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Συγκινητικές στιγμές στο αεροδρόμιο με την επιστροφή του γιου της, Διονύση

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου σίγουρα θα περάσει από τα πιο όμορφα Χριστούγεννα της ζωής της αφού ο μεγάλος της γιος επέστρεψε σπίτι για να τα γιορτάσουν μαζί. 

Γιατί μπορεί τα καλύτερα Χριστούγεννα μέχρι πρότινος για την όμορφη παρουσιάστρια και ηθοποιό να ήταν αυτά που είχε τους δύο γιους της μωρά, όμως τώρα που χρειάστηκε να περάσει αρκετά μεγάλο διάστημα μακριά από τον μεγάλο της γιο, εκτίμησε διαφορετικά τα πράγματα.

Γιατί όταν φεύγει η μάνα από το παιδί και νιώθουν και οι δύο, ο ένας την έλλειψη του άλλου, τότε όλα αλλάζουν.

Και τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι σίγουρα ξεχωριστά τόσο για την Ντορέττα Παπαδημητρίου όσο και για τον Διονύση Πηλαδάκη.

Ο 18χρονος νέος ο οποίος σπουδάζει στην Κύπρο από τον περασμένο Οκτώβριο πέρασε αρκετούς μήνες μακριά από το σπίτι του και η επιστροφή του ήταν μία πολύ ευχάριστη εξέλιξη για όλη την οικογένεια.

Έτσι, δεν θα μπορούσε η Ντορέττα να μη βρεθεί στο αεροδρόμιο για να τον υποδεχτεί με χαρά και σφιχτές αγκαλιές μιας και τον είχε επιθυμήσει πολύ.

Έχοντας πλέον στην καθημερινότητά της να ασχοληθεί μόνο με τον μικρότερο γιο της, τον 16χρονο Φίλιππο, η ευτυχισμένη μαμά, καμαρώνει και τα δύο της παιδιά, θέλοντας να στέκεται στο πλευρό τους σε κάθε τους επιλογή.

Ο αποχωρισμός ήταν δύσκολος για την ίδια, όμως ξέρει πως είναι αναπόφευκτο να ανοίξουν τα παιδιά της τα φτερά τους για το μέλλον τους και τους στηρίζει απόλυτα. Δεν παύει να είναι όμως και μία πολύ τρυφερή μαμά που δεν κρύβει τα συναισθήματά της. Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram κατά την άφιξη του Διονύση στο αεροδρόμιο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved