Τα γενέθλια του Ουγγαρέζου, οι σακούλες φαγητών και το νάζι της Ελένης
Gossip Specials

Τα γενέθλια του Ουγγαρέζου, οι σακούλες φαγητών και το νάζι της Ελένης

Γι' αυτό το πάρτι γενεθλίων δεν μαγείρεψε κανείς.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κάλεσε στο σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο, φίλους και συνεργάτες του από την εκπομπή, Ελένη, για να γιορτάσει τα γενέθλιά του. Και ως σωστός εργένης δεν μαγείρεψε, αλλά είχε φροντίσει να παραγγείλει εγκαίρως άφθονο φαγητό από το αγαπημένο του εστιατόριο για να ικανοποιήσει γευστικά τους απαιτητικούς «γευσιγνώστες» πλέον (με τόσα φαγητά που έχουν δοκιμάσει από γνωστούς σεφ της εκπομπής όλα αυτά τα χρόνια πώς να μην έχεις άλλωστε άποψη; ) συνεργάτες του.

5150_DIMITRIS_OYGAREZOS_1022023-(1).jpg

Ο Δημήτρης κρατώντας σακούλες γεμάτες φαγητό

Τα γενέθλια του Δημήτρη Ουγγαρέζου ήταν στις 9 Φεβρουαρίου και το κάλεσμα των παρουσιαστών της εκπομπής έγινε για την επόμενη ημέρα, Παρασκευή 10 του μήνα.

Το βράδυ της Παρασκευής η Ελένη Μενεγάκη μαζί με συνεργάτες πέρασε το κατώφλι του σπιτιού του Δημήτρη και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv ήταν εκεί.

Η παρουσιάστρια νωρίτερα μέσα από την εκπομπή της είχε αποκαλύψει τη βραδινή της έξοδο χωρίς τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο. Μάλιστα είχε αναφέρει στην εκπομπή και την έκπληξη του Μάκη στην ανακοίνωσή της ότι θα βγει. Συγκεκριμένα είχε πει: «Του το είπα χθες και με κοιτάει… « η δικιά μου η γυναίκα βγαίνει; Πού θα πας;» και του είπα θα πάει στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, θα κόψουμε τούρτα στο σπίτι του στο Παλιό Φάληρο…» και τα έχασε»!

menegaki-(1).jpg

Στο πάρτι γενεθλίων φυσικά και πέρασαν υπέροχα και αυτό φάνηκε και από τη φωτογραφία που ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη στο ινσταγκράμ της.

Δείτε καρέ- καρέ τις αφίξεις του εορτάζοντα αλλά και των καλεσμένων του αλλά και τις πολλές σακούλες με φαγητό…

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved