Δημήτρης Ουγγαρέζος:Είδαμε την απίθανη κουζίνα του σπιτιού του μέσα από ένα post της Ελένης Μενεγάκη
Showbiz

Δημήτρης Ουγγαρέζος:Είδαμε την απίθανη κουζίνα του σπιτιού του μέσα από ένα post της Ελένης Μενεγάκη

Στο σπίτι του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τον εορτασμό ων γενέθλιων του βρέθηκε το βράδυ αυτής της Παρασκευής (10/2) η Ελένη Μενεγάκη.

Και φυσικά δεν ήταν μόνο η αγαπημένη παρουσιάστρια που τον τίμησε με την παρουσία της στο σπίτι του αλλά και πολλοί φίλοι και συνεργάτες από την εκπομπή και όχι μόνο.

Ντυμένη casual με ένα ζιβάγκο κι ένα μαύρο πανταλόνι η Ελένη Μενεγάκη απαθανατίστηκε καθισμένη στο χαλί και κρατώντας ένα ποτήρι κρασί στο χέρι της. Στην ίδια φωτογραφία στο πλευρό της είχε φυσικά τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και μια ακόμη συνεργάτιδα ενώ πιο πίσω φαινόταν ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

menegaki.webp

«Ο Δημήτρης τι σκέφτεται ? Μου λέτε ???
#eleni #birthdayboy🎉 @d_ougarezos #eleni @elengelali @theodorekoutsogiannopoulos», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της η Ελένη Μενεγάκη που έκανε το post.

Ωστόσο, εμείς, σε αυτή τη φωτογραφία, παρατηρήσαμε την απίθανη κουζίνα στο σπίτι του Ουγγαρέζου που έχει γκρι χρώμα αλλά και το χρώμα του πάγου και ωραίο φωτισμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως με αυτή την ανάρτηση αλλά και με την παρουσία της στο πάρτι του, η Ελένη, σβήνει όλες τις φήμες για τη μεταξύ τους «ψύχρα»!

Δες την φωτό αλλά και την κουζίνα στην παρακάτω photo gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved