Διάσημοι Έλληνες που βίωσαν τον δικό τους προσωπικό Γολγοθά
Gossip Specials

Διάσημοι Έλληνες που βίωσαν τον δικό τους προσωπικό Γολγοθά

Πάσχα: Ποιοι διάσημοι βίωσαν τον δικό τους προσωπικό Γολγοθά;

Οι celebrities δεν έχουν μόνο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή τους και φυσικά σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις υπάρχουν και οι σκοτεινές πλευρές. Διάσημοι Έλληνες βίωσαν τραγωδίες πίσω από τη δόξα, την επιτυχία, την αναγνωσιμότητα, και τα λαμπερά χαμόγελα.

Ας δούμε παρακάτω μερικούς διάσημους Έλληνες που μίλησαν ανοιχτά για το προσωπικό τους δράμα.

Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έμεινε ορφανή από πατέρα σε ηλικία 9 ετών, κάτι που όπως είχε δηλώσει δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ποτέ.

Ο Ιωάννης Βουγιουκλάκης που ήταν πρώην Νομάρχης Αρκαδίας και νομικός δολοφονήθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 1943 από τον ΕΛΑΣ, στη διάρκεια της Γερμανικής Κατοχής. Η μητέρα της Έμυ ανέλαβε να μεγαλώσει, με τεράστιες δυσκολίες, τα τρία της παιδιά, την Αλίκη, τον Αντώνη και τον Τάκη.

Νίκος Κούρκουλος

Ο Νίκος Κούρκουλος έχασε τα δύο από τα τρία αδέλφια του και δεν μίλησε ποτέ για το προσωπικό του δράμα. Το 1952 ο πρωτότοκος γιος της οικογένειας, Σπύρος, ταξίδευε με ένα γκαζάδικο σαν τρίτος πλοίαρχος, όταν το πλοίο χτυπήθηκε από τυφώνα ανοιχτά της Βενεζουέλας και κόπηκε στα δύο. Ο αδελφός του δε βρέθηκε ποτέ!

Λίγα χρόνια μετά, ο άλλος αδελφός του βρισκόταν μαζί με τους εργάτες στην οικοδομή και μετρούσε τα τούβλα, όταν ξαφνικά έπεσε από την ταράτσα και σκοτώθηκε.

Έλλη Λαμπέτη

Η Έλλη Λαμπέτη το 1944 έχασε τη μητέρα της, στα Δεκεμβριανά, η οποία χτυπήθηκε από τυφλά πυρά. Ενώ τρία χρόνια πριν είχε πεθάνει ο δίδυμος αδελφός της από φυματίωση! Ακόμη έχασε τις αδελφές της από καρκίνο του μαστού, αρρώστια από την οποία τελικά “έφυγε” και η ίδια.

Εκείνο που της κόστισε περισσότερο ήταν η δικαστική απόφαση που την υποχρέωσε να επιστρέψει το παιδί που υιοθέτησε μετά από παρέλευση 4 χρόνων.

Ανδρέας Γεωργίου

Συγκλονίζει η ιστορία του Ανδρέα Γεωργίου. Η μητέρα του, πέθανε από AIDS που της κόλλησε ο πατέρας του, ενώ όσο έπασχε από την ασθένεια έφερε στον κόσμο ένα παιδί, που επίσης είναι φορέας του AIDS. Ο Ανδρέας έχει άλλα δύο αδέλφια. Ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή ενώ έκανε φυλακή για 15 μήνες.

georgiou-(4).jpg

Χρύσα Ρώπα

Η συγκινητική ιστορία που έγινε μέχρι και βιβλίο.

Η Χρύσα Ρώπα έμαθε στα 12 της τυχαία ότι είναι υιοθετημένη. Για τη βιολογική της μητέρα είχε πει: “Ήταν μία γυναίκα που είχε μείνει για 15η φορά έγκυος και ο παπάς αρνήθηκε να την κοινωνήσει γιατί είχε κάνει αμβλώσεις.
Έτσι η γυναίκα αυτή έφερε στον κόσμο δίδυμα κοριτσάκια. Μία άλλη γυναίκα ήρθε τότε , έκοψε μια κλωστή από τον ποδόγυρό της και το έδεσε στο χεράκι του ενός κοριτσιού. Επέλεξε δηλαδή αυτό που ήθελε να υιοθετήσει”.

ropa-kentriki.jpg

Δημήτρης Μακαλιάς

Ο Δημήτρης Μακαλιάς έχασε τον μεγαλύτερο αδελφό του, από ανακοπή σε ηλικία 30 ετών, πριν από μερικά χρόνια.

“Το έπαθε έτσι ξαφνικά, χωρίς προειδοποίηση, μέσα στο αυτοκίνητο, κάτω από το σπίτι. Μόλις είχε γυρίσει από τη δουλειά του – ήταν ιδιωτικός υπάλληλος σε μια εταιρεία. Δεν πρόλαβε καν να βγει από το αμάξι, τόσο απρόσμενα. Με τον αδελφό μου μοιραζόμασταν το ίδιο δωμάτιο, τις ίδιες ανησυχίες για τη ζωή. Ήμασταν πολύ δεμένοι. Όταν συνέβη αυτό ήταν συνταρακτικό όπως θα ήταν άλλωστε και για κάθε οικογένεια…» αποκάλυψε.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved