My Style Rocks τελικός: Θυμάσαι ποιες κυρίες έχουν παρουσιάσει το ριάλιτι μόδας;
Gossip Specials

My Style Rocks τελικός: Θυμάσαι ποιες κυρίες έχουν παρουσιάσει το ριάλιτι μόδας;

My Style Rocks: Μπορεί φέτος η Κατερίνα Καραβάτου να μας απέδειξε ότι το έχει και σε τέτοιου είδους προγράμματα που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί όμως έχουν προηγηθεί εξίσου λαμπερές παρουσίες στην παρουσίαση και τώρα που φτάνουμε στο τέλος, η σύγκριση είναι αναπόφευκτη! 

Η πρώτη από τις παρουσιάστριες που... πήραν την κρυάδα ήταν η Ευαγγελία Αραβανή που καλούταν να φέρει σε πέρας ένα ολοκαίνουργιο τηλεοπτικό πρότζεκτ, άγνωστο μέχρι το 2017 στους Έλληνες τηλεθεατές.

353394657_513694037539382_5972036971085387949_n.jpg

Και όχι μόνο τα πήγε μία χαρά αλλά κατάφερε να φέρει στον ΣΚΑΪ χαμόγελα καθώς το ριάλιτι μόδας καθημερινά εμφάνιζε πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης τα μεσημέρια.

Ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες, να θυμίσουμε, ήταν η Ιωάννα Τούνη, η Βρισηίδα Ανδριώτου, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Ραμόνα Βλαντή που ήταν και η μεγάλη νικήτρια του πρώτου κύκλου.

Η Ευαγγελία Αραβανή είχε κερδίσει επάξια τις εντυπώσεις ενώ δεν είχαν λείψει φυσικά οι εντάσεις, οι κόντρες ανάμεσα στα κορίτσια και οι εντάσεις.

Δείτε παρακάτω ένα απόσπασμα από μία από τις δυνατές στιγμές του παιχνιδιού το 2017.

Την επόμενη χρονιά, το 2018, η κριτική επιτροπή άλλαξε τελείως, εκτός από τον all time classic Στέλιο Κουδουνάρη που παρέμεινε, όπως τον απολαμβάνουμε και μέχρι σήμερα. Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και ο Χάρης Χριστόπουλος έδωσαν τη θέση τους στην Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Αργυρόπουλο ενώ η Ευαγγελία Αραβανή έφυγε και τη θέση της πήρε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η παρουσιάστρια επίσης ανταποκρίθηκε επάξια στον ρόλο της κερδίζοντας τις εντυπώσεις και σε αυτό το τηλεοπτικό project.

Για την ιστορία να πούμε ότι νικήτρια του My style rocks το 2018 ήταν η Φωτεινή Τράκα. Δείτε απόσπασμα από τη συγκεκριμένη σεζόν:

Το 2019 το ριάλιτι μόδας έμεινε εκτός τηλεοπτικής πραγματικότητας όμως επέστρεψε τον Ιανουάριο του 2020. Έπεσε όμως «θύμα» της πανδημίας του κορονοϊού και διακόπηκε στις 24 Μαρτίου, μετά την προβολή του 51ου επεισοδίου. Ξεκίνησε όμως πάλι στις 31 Αυγούστου 2020, με τον Χάρη Χριστόπουλο στη θέση του Λάκη Γαβαλά ενώ νικήτρια του reality ήταν η Αρετή Λις. Αρχικά κριτική επιτροπή ήταν ο Λάκης Γαβαλάς και η Έλενα Χριστοπούλου, πάντα φυσικά με την πολύτιμη βοήθεια του Στέλιου Κουδουνάρη. Τότε, την παρουσίαση είχε αναλάβει η Κατερίνα Στικούδη η οποία μετά το Mega Star που παρουσίαζε για αρκετά χρόνια με μεγάλη επιτυχία κατά το παρελθόν, δοκίμαζε ξανά τις δυνάμεις της και μάλιστα ήταν και πολύ καλή.

Και φτάνουμε στο έτος 2023 με την Κατερίνα Καραβάτου, να προσπαθεί να... κουμαντάρει τα νεύρα των κοριτσιών που συμμετέχουν, να κάνει πλάκα με τους κριτές που είναι ο Στέλιος Κουδουνάρης (πάντα), η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Δημήτρης Σκουλός και φυσικά να κερδίζει και εκείνη τις εντυπώσεις.

Προσφάτως, η Κατερίνα Καραβάτου σε συνέντευξή της, δεν έκρυψε ότι είναι από τα τηλεοπτικά προγράμματα που λατρεύει και πως θα ήθελε να συνεχίσει να είναι στην ίδια θέση. Δείτε παρακάτω το βίντεο με απόσπασμα από τα γέλια που πέφτουν στο πλατό του ριάλιτι μόδας:

Εσείς ποια προτιμάτε από τις παραπάνω κυρίες; Γιατί εμείς, όσο και αν προσπαθήσαμε δεν καταφέραμε να ξεχωρίσουμε κάποια γιατί όλες είναι υπέροχες!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved