Ο Άρης Σερβετάλης με τη σύζυγό του, Έφη Μπίρμπα, στην Επίδαυρο
Gossip Specials

Ο Άρης Σερβετάλης με τη σύζυγό του, Έφη Μπίρμπα, στην Επίδαυρο

Σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε το προηγούμενο Σάββατο ο Άρης Σερβετάλης και η σύζυγός του, Έφη Μπίρμπα.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο Αρχαίο θεάτρο της Επιδαύρου όπου και παρακολούθησε τη "Μήδεια" του Frank Castorf στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2023, με τους Στεφανία Γουλιώτη, Σοφία Κόκκαλη, Μαρία Ναυπλιώτου, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Νίκος Ψαρράς να ερμηνεύουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

IMG_0269.jpg

Άρης Σερβετάλης-Μαρία Ναυπλιώτου-Έφη Μπίρμπα

Ο Άρης Σερβετάλης και η Έφη Μπίρμπα είναι λάτρεις του θεάτρου και δε θα μπορούσαν να μην παρακολουθήσουν μια από τις φετινές παραστάσεις στην Επίδαυρο.

Να υπενθυμίσουμε ότι στις 28 και 29 Ιουλίου ο Άρης Σερβετάλης θα βρεθεί στη σκηνή του αρχαίου θεάτρου, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της συζύγου του, Έφης Μπίρμπα, η οποία και σκηνοθετεί πρώτη φορά για την Επίδαυρο τους αριστοφανικούς "Βατράχους”. Εκτός από τον Άρη Σερβετάλη πρωταγωνιστούν οι: Αργύρης Ξάφης, Μιχάλης Σαράντης, Μαίρη Μηνά, Νάνσυ Μπούκλη, Έκτορας Λιάτσος, Ηλέκτρα Νικολούζου, Κυριάκος Σαλής, Αλεξάνδρα Καζάζου, Μιχάλης Θεοφάνους.

IMG_0266.jpg

Άρης Σερβετάλης-Αγγελική Παπούλια-Έφη Μπίρμπα

«Με την Έφη έτσι κι αλλιώς είμαστε μπλεγμένοι. Είναι ένα κράμα που δεν ξέρεις τι είναι δικό σου, τι είναι δικό μου. Τι να σου πω τώρα, κι όταν δεν δουλεύουμε μαζί, πάλι μαζί δουλεύουμε», είχε πει σε συνέντευξή του στην εφημεριδα Καθημερινή ο Άρης Σερβετάλης όταν ρωτήθηκε για τη σχέση με τη σύζυγό του και με το γεγονός ότι συνεργάζονται και στο θέατρο.

IMG_0271.jpg

Άρης Σερβετάλης-Μαρία Ναυπλιώτου-Έφη Μπίρμπα

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον Άρη Σερβετάλη με τη σύζυγό του, Έφη Μπίρμπα κατά την είσοδό τους στο αρχαίο θέατρο αλλά και μετά το τέλος της παράστασης μαζί με την πρωταγωνίστρια της Μήδειας, Μαρία Ναυπλιώτου.

IMG_0260.jpg

Άρης Σερβετάλης-Έφη Μπίρμπα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved