20 χρόνια Έλενα Παπαρίζου: Τα πρώτα βήματα, η μετάλλαξή της στο πέρασμα του χρόνου και ο γάμος
Gossip Specials

20 χρόνια Έλενα Παπαρίζου: Τα πρώτα βήματα, η μετάλλαξή της στο πέρασμα του χρόνου και ο γάμος

Η Έλενα Παπαρίζου μας κρατάει καλλιτεχνική συντροφιά εδώ και πάνω από μία 20ετία και φυσικά βρίσκει κάθε φορά τον τρόπο για να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον μας. 

Η πορεία της στο μουσικό στερέωμα ξεκίνησε το 1999 όταν η ίδια ήταν μόλις 17 ετών. Μαζί με τον Νίκο Παναγιωτίδη και κάνοντας όνειρα για μία λαμπρή καριέρα στη μουσική βιομηχανία, στη Σουηδία όπου ζούσαν ως Έλληνες μετανάστες με τις οικογένειές τους, δημιούργησαν το συγκρότημα Antique που το 2001 συμμετείχε με τα χρώματα της Ελλάδας στη Eurovision με το τραγούδι Die for you. Η τρίτη θέση που κατέλαβαν στον διαγωνισμό τούς έδωσε συγχρόνως και το εισιτήριο για να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους αφού άρχισαν να αποκτούν φανατικούς θαυμαστές στην Ελλάδα. Και κάπως έτσι άρχισαν όλα...

My Number One

Χρειάστηκαν μόλις τέσσερα χρόνια για να αποδείξει η Έλενα Παπαρίζου πως είναι το... Νούμερο 1 στις καρδιές του κόσμου και μία από τις καλλιτέχνιδες της χώρας μας που θα έχουν και διάρκεια και πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους.

Το 2005 η Έλενα Παπαρίζου κατάφερε αυτό που κανένας άλλος καλλιτέχνης δεν είχε καταφέρει μέχρι τότε. Να φέρει την πρώτη και μοναδική νίκη της Ελλάδας στη Eurovision με το My Number One που συνεχίζει να τραγουδιέται σε όλη την Ευρώπη και θεωρείται από τους φαν του διαγωνισμού ως ένα από τα πιο επιτυχημένα στην ιστορία του θεσμού.

Και ύστερα η Έλενα άρχισε να μετράει τη μία μετά την άλλη μοναδικές συνεργασίες με κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες που ούτε στα όνειρά της δεν είχε φανταστεί.

Είναι τόσες πολλές αυτές οι ξεχωριστές συνεργασίες που είναι και πολύ χρονοβόρο για να αναφερθούν μία προς μία. Κρατήστε μόνο πως η Έλενα έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα πάνω στη σκηνή, είτε μόνη είτε μαζί με κάποιο άλλο μεγάλο όνομα της Ελληνικής μουσικής βιομηχανίας και πως η ίδια είναι ιδιαίτερα αγαπητή στον καλλιτεχνικό χώρο όχι μόνο επειδή διαθέτει αστείρευτο ταλέντο αλλά και γιατί είναι και καλό παιδί!

Όσο για την προσωπική της ζωή, αυτή έχει μόνο έναν και μοναδικό πρωταγωνιστή, τον σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη με τον οποίο είναι μαζί εδώ και σχεδόν μία δεκαετία και μοιράζονται και χαρές και λύπες, όπως όλα τα αγαπημένα ζευγάρια. Έχει καταφέρει μάλιστα η Έλενα να μην απασχολεί πλέον με την προσωπική της ζωή, προτιμώντας να κρατά τα εν οίκω μη εν δήμω.

Δείτε πόσο έχει αλλάξει η Έλενα Παπαρίζου στο πέρασμα των χρόνων μέχρι σήμερα στις παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved