Ανασκόπηση 2023: Οι διάσημοι που έφυγαν από τη ζωή και Googl-άρατε περισσότερο τη χρονιά που φεύγει!
Gossip Specials

Ανασκόπηση 2023: Οι διάσημοι που έφυγαν από τη ζωή και Googl-άρατε περισσότερο τη χρονιά που φεύγει!

Ανασκόπηση 2023: Κάποιες ειδήσεις σας σόκαραν. Ειδικά αυτές που είχαν να κάνουν με απώλεια διάσημων προσώπων. 

Γι' αυτό και σπεύσατε να μάθετε όσα περισσότερα μπορούσατε για τον τρόπο που έφυγαν από τη ζωή αλλά και για το έργο που άφησαν πίσω τους.

Πρώτος στη λίστα με τις εκλιπούσες προσωπικότητες που «ψάξατε» ήταν ο Μάθιου Πέρι ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στις 28 Οκτωβρίου 2023. Ο διάσημος ηθοποιός και σταρ της σειράς «Τα φιλαράκια» βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του.

matthew-perry-GettyImages-72171256.jpg

Στη δεύτερη θέση της 10άδας βρέθηκε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη η οποία βύθισε στην απόλυτη θλίψη όλους όσοι ευεργετήθηκαν από εκείνη. Το φιλανθρωπικό της έργο τεράστιο και οι πρωτοβουλίες που έπαιρνε για τους συνανθρώπους της άλλαζαν ολόκληρες ζωές. Ο θάνατός της τον περασμένο Ιούλιο, βύθισε στην απόλυτη θλίψη όλους όσοι τη γνώρισαν και την αγάπησαν. Στην τρίτη θέση βρέθηκε η Κάτια Νικολαΐδου η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στις 8 Νοεμβρίου μετά από άνιση μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

katia-nikolaidou-(2).jpg

Στην δεκάδα των προσώπων που σας απασχόλησαν περισσότερο διαδικτυακά ήταν επίσης ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο θάνατος του Αίαντα Μανθόπουλου, της Μαίρης Χρονοπούλου αλλά και ξένων σταρ όπως η Τίνα Τάρνερ. Δείτε την εν λόγω λίστα παρακάτω:

Εκλιπούσες διασημότητες

  1. Matthew Perry
  2. Μαριάννα Βαρδινογιάννη
  3. Κάτια Νικολαΐδου
  4. Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος
  5. Αίας Μανθόπουλος
  6. Μαίρη Χρονοπούλου
  7. Λιζέτα Νικολάου
  8. Tina Turner
  9. Ken Block
  10. Γιάννης Φλωρινιώτης

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved