Ο Σκαραβαίος: To gossip-tv στην προβολή του πρώτου επεισοδίου και... κάπως έτσι θα γίνεις φανατικός
Gossip Specials

Ο Σκαραβαίος: To gossip-tv στην προβολή του πρώτου επεισοδίου και... κάπως έτσι θα γίνεις φανατικός

«Για να πιάσεις έναν εγκληματία, χρειάζεται να σκέφτεσαι σαν αυτόν…», είναι το μότο της νέας αστυνομικής σειράς μυστηρίου του Alpha «Ο Σκαραβαίος» και όταν έχεις στον πρωταγωνιστικό ρόλο τον Γιάννη Τσορτέκη, τότε ναι, η σειρά θα πάρει τον δρόμο της επιτυχίας.

Μια σειρά, που παρακολουθώντας το βράδυ της Δευτέρας (30-01) το πρώτο επεισόδιο, παρέα με όλους τους συντελεστές και τους ανθρώπους του Alpha, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και σίγουρα από τις σειρές εκείνες που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις παραγωγές του Netflix.

PAN_3768a.jpg

Κινηματογραφική αισθητική, δόσεις χιούμορ, καλογυρισμένες σκηνές, φωτογραφίες που αμέσως σε βάζουν στη ‘δράση’ του σεναρίου και φυσικά μια ομάδα ηθοποιών που δένει αρμονικά. Όλα αυτά μαζί φυσικά με την σκηνοθετική υπογραφή του Σταύρου Στάγκου και τη σεναριακή ομάδα, υπόσχονται να αφήσουν ένα τηλεοπτικό αποτύπωμα που ισορροπεί ανάμεσα σε σουρεαλισμό και σε μια πραγματικότητα που θέλεις κι εσύ να γίνεις μέρος ώστε να λυθεί το μυστήριο!

IMG-bac7b9671328a2269d7f19edf0ad21b7-V.jpg

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόμαστε και που έχουμε φτιάξει μια ισχυρή ομάδα, χαιρόμαστε που δουλεύουμε μαζί. Ελπίζουμε να φανεί και στο αποτέλεσμα. Όλοι προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να δείξουμε ένα υψηλό επίπεδο παραγωγής και ευελπιστούμε να ανταγωνιστούμε τις ευρωπαϊκές σειρές αυτού του είδους», είπε ο σκηνοθέτης. Από την πλευρά του ο Γιάννης Τσορτέκης, σημείωσε:

IMG-1427745f49a25d597f3020213fd72336-V.jpg

«Πραγματικά ήθελα να ευχαριστήσω όλους, όσοι εμπλεκόμαστε σε αυτή την ιστορία. Αρχής γενομένης από τον Alpha και όλους εμάς που είμαστε μια ομάδα. Από την πρώτη στιγμή δέσαμε και κάθε μέρα δένουμε όλοι μαζί αρμονικά και ευχάριστα και νομίζω ότι αυτό αποτυπώνεται και σε αυτό που κάνουμε»

Στο gossip-tv μίλησε αποκλειστικά ο Θοδωρής Κατσαφάδος και ο Γιώργος Πυρπασόπουλος

Θοδωρής Κατσαφάδος: «Είναι ο πιο φρικτός ήρωας που έχω κάνει ποτέ»

PAN_0574a.jpg

Θοδωρής Κατσαφάδος

«Όταν μου έδωσαν να διαβάσω τα κείμενα ήθελα να παίξω έστω και μισή σελίδα. Είναι εξαιρετικό το σενάριο και όταν έμαθα και τους συντελεστές και τον σκηνοθέτη, που πάντα αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό, δηλαδή μια εγγύηση, είπα αμέσως το «ναι» και δεν έχω διαψευστεί. Είναι μια εξαιρετική δουλειά. Ο ρόλος είναι υπέροχος. Βεβαίως είναι ένας χαρακτήρας που νομίζω δεν έχω ξαναπαίξει έναν τέτοιο ήρωα, ούτε θα γίνει ποτέ στο μέλλον. Ο ήρωας μου είναι ένα φρικτό άτομο, δεν υπάρχει… ο χαρακτήρας είναι… δεν θα πω κάτι άλλο γιατί θα κάνω κακό. Είναι φρικτός αλλά είναι ένας ρόλος και είμαι ευτυχής που είμαι σε αυτή τη σειρά. Είναι πολύ όμορφα δοσμένα όλα τα στοιχεία της σειράς και με πολύ ωραία κινηματογράφηση. Σαν σινεμά»
«Η δουλεία στην τηλεόραση μου αρέσει και το θέατρο βέβαια, αλλά η τηλεόραση έχει άλλους κώδικες από τη σκηνή και μου αρέσει πολύ»

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Ο ρόλος μου έχει κάτι κρυφό»

1706630263900-445005615-SKARABAIOS-Makhs-(Giwrgos-Pyrpasopoylos).jpg

Γιώργος Πυρπασόπουλος

«Ο ρόλος μου είναι ο Μάκης που ανήκει στην ομάδα του Σκαραβαίου και ασχολείται γενικά με το κομμάτι της πληροφορικής και ό, τι έχει να κάνει με υπολογιστές, social media και τέτοια. Υποστηρίζει την ομάδα σε ό, τι αφορά τις πληροφορίες. Ο Μάκης είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο λόγω ενός ατυχήματος που είχε εν ώρα υπηρεσίας και γενικά είναι κλειστός τύπος και δεδομένων συνθηκών αρχίζει κάπως να αποκαλύπτεται»
«Είπα το «ναι» ξεκινώντας από την ομάδα, το κείμενο και τον ρόλο που έχει κάτι κρυφό»

1706630349215-239139712-SKARABAIOS-(2).jpg

Πρεμιέρα Κυριακή 04 Φεβρουαρίου, στις 21:00 στον Alpha!

Μυστήριο, περιπέτεια, αγωνία στο κόκκινο, απρόβλεπτες ανατροπές.

«Ο Σκαραβαίος» είναι μια σύγχρονη σειρά εξιχνίασης εγκλημάτων με στοιχεία κοινωνικού νουάρ και πολύ… crime. Στο επίκεντρό της σειράς, μια επίλεκτη ομάδα του τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής και ο επικεφαλής της.

Ο Σκαραβαίος

Για να πιάσεις έναν εγκληματία, χρειάζεται να σκέφτεσαι σαν αυτόν…

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved