Top 5: Τα γενέθλια του Παντζόπουλου, η αλλαγή στη ζωή του Άγγελου Λάτσιου & η Κερασίνα της Μάγισσας
Gossip Specials

Top 5: Τα γενέθλια του Παντζόπουλου, η αλλαγή στη ζωή του Άγγελου Λάτσιου & η Κερασίνα της Μάγισσας

Top 5: Την εβδομάδα που πέρασε οι χαρές στην οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη ήταν πολλές. Και γενέθλια γιόρτασε και τη ζωή του γιου της Άγγελου είδε να αλλάζει. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτά τα πρόσωπα που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον σας.  

Η νέα γενιά ηθοποιών που παρακολουθούμε σε σπουδαίες τηλεοπτικές παραγωγές, φέτος, δείχνουν να σας ενδιαφέρουν επίσης, όπως είναι η Ντένια Ψυλλιά από τη Μάγισσα ή ο Δημήτρης Καπουράνης από το Ναυάγιο. Με βάση τα «κλικ» σας συγκεντρώσαμε το τοπ 5 των θεμάτων που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον σας. Ας τα δούμε ένα προς ένα...

Γενέθλια Μάκη Παντζόπουλου: Η ηλικία, ο έρωτας με τη Μενεγάκη, η Μαρίνα και o παράδεισος στα Άχλα

Γενέθλια είχε ο σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη, ο Μάκης Παντζόπουλος και τα γιόρτασε με την οικογένειά του!

Ο επιχειρηματίας είχε τα γενέθλιά του στις 29 Ιανουαρίου και έγινε 55 χρονών.

Ποιος είναι ο Μάκης Παντζόπουλος που "έκλεψε την καρδιά" της Ελένης Μενεγάκη και είναι μαζί τόσα χρόνια;

pantzopoulos-(19).jpg

Ο Μάκης Παντζόπουλος κατάγεται από τα Λειβάδια της Άνδρου, αλλά γεννήθηκε στο Λονδίνο. Τελείωσε τη σχολή Μωραΐτη. Πέρασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Συνέχισε έπειτα τις σπουδές του στον οικονομικό τομέα στη Νέα Υόρκη.

Επέστρεψε στην Ελλάδα και αγόρασε ένα κτήμα στην Άνδρο όπου έφτιαξε μία υπέροχη μονάδα ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων, το Όναρ.

Είναι εγγονός του βιομήχανου Ελευθερίου Μαντζίκα, συνιδρυτή της εταιρίας των ζυμαρικών Misco και έχει μία κόρη, την Μαρίνα με την Ελένη.

Το ζευγάρι μετρά 14 χρόνια γνωριμίας.

Δημήτρης Καπουράνης: Ο λόγος που έκρυβε την καταγωγή του και ο ρόλος στο Ναυάγιο

Ο Δημήτρης Καπουράνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Mega, Night Out και μίλησε για όλους και για όλα και φυσικά για τη σειρά Το Ναυάγιο όπου και παίζει.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός, αναφέρθηκε και στην καταγωγή του αλλά και στον λόγο που σκεφτόταν να την κρύψει ενώ αναφέρθηκε με τρυφερά λόγια στους παππούδες του που τον μεγάλωσαν στην Αλβανία, πριν έρθει στην Ελλάδα.

kapouranis-(1).jpg

«Οι γονείς μου έφυγαν από την Αλβανία όταν γεννήθηκα. Εγώ μεγάλωσα στην Αλβανία, οι γονείς μου μετανάστες στην Ελλάδα, στα Χανιά και τότε με πήγε ο παππούς μου στην Κρήτη. Είναι πολύ τραυματικό για ένα παιδί να μεγαλώνει με δύο ανθρώπους, στην προκειμένη περίπτωση με τη γιαγιά και τον παππού και μετά να τους αποχωρίζεται. Αυτοί ήταν οι φροντιστές μου, οι παππούδες μου, και ξαφνικά δεν είναι και μια μέρα πρέπει να τους αποχωρισεί. Αυτό είναι αρκετά τραυματικό για ένα παιδί»...

Άγγελος Λάτσιος: Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή του - Η αγορά που έκανε στα 21 του χρόνια

Ο Άγγελος Λάτσιος στα 21 του χρόνια έκανε μία μεγάλη αλλαγή!

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου το τελευταίο διάστημα έχει κάνει πολλές αλλαγές στη ζωή του και πρόσφατα έκανε ακόμα μία.

Ο Άγγελος εκτός από τις αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση, έκανε αλλαγές και στη ζωή του.

menegaki-agelos-(2).webp

Ο 21χρονος λατρεύει τις αλλαγές και έχει αλλάξει πολλές φορές look και στυλ και στα 21 του χρόνια είναι πιο γυμνασμένος από ποτέ!

Μάλιστα με σωστή διατροφή και καθημερινή γυμναστική έχει γίνει άλλος άνθρωπος. Είναι πιο γυμνασμένος από ποτέ και έχει ένα αξιοζήλευτο κορμί.

Η αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση είναι θεαματική.

Ο Άγγελος εργάζεται στην ξενοδοχειακή μονάδα που έχει ο Μάκης Παντζόπουλος με τη μητέρα του στα Άχλα της Άνδρου ενώ έχει αλλάξει και σελίδα στην προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό από τη Γαία Μερκούρη.

Γενέθλια για τη Βαλέρια Λάτσιου: Η ηλικία, η ομοιότητα με τη μαμά της, Μενεγάκη και το instagram

Γενέθλια είχε και η Βαλέρια Λάτσιου, η κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου.

Η Βαλέρια στις 28 Ιανουαρίου έγινε 16 χρονών και η ομοιότητα με τη μαμά της είναι εκπληκτική!

Είναι κούκλα και είναι ίδια η Ελένη Μενεγάκη!

Και μπορεί να λένε ότι η μικρότερη κόρη της, Μαρίνα Παντζοπούλου της μοιάζει περισσότερο από όλα τα παιδιά, όμως η ομοιότητα της Βαλέριας με την παρουσιάστρια είναι εκπληκτική!

1675211120294-994158305-menegaki-valeria.webp

Το τρίτο κατά σειρά παιδί που απέκτησαν η παρουσιάστρια και ο άλλοτε ισχυρός άντρας του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος είναι πια 16 ετών και είναι ένα πανέμορφο κορίτσι φτυστό η Ελένη Μενεγάκη!

Η Βαλέρια Λάτσιου είναι ένα ήσυχο αλλά και παραπονιάρικο κορίτσι, λατρεύει τα social media και όπως είχε αποκαλύψει η Ελένη διαβάζει και τη μικρότερη αδερφή της, τη Μαρίνα!

Ντένια Ψυλλιά: Ποια είναι η Κερασίνα από τη Μάγισσα - Δεν φαντάζεσαι ποιος ήταν ο παππούς της

Ποια είναι η Ντένια Ψυλλιά η οποία υποδύεται την Κερασίνα Δραγουμάνου στην πετυχημένη σειρά, Η Μάγισσα στον ANT1;

Αυτό το πανέμορφο και ταλαντούχο κορίτσι με το μελαγχολικό βλέμμα γεννήθηκε στις 20 Ιανουαρίου 1999 και είναι 25 χρονών.

Στον κινηματογράφο συμμετείχε στις ταινίες Seashell Secret (2019), Blackout (2019) και στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά Έξαψη (2021), όπου υποδυόταν την κόρη του Τάσου Νούσια και στη συνέχεια στη σειρά, Μια νύχτα του Αυγούστου που υποδύονταν τη Ρηνιώ.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved