Top 5: Το πένθος της Άντζελας, ο «γάμος» Καρβέλα-Φερεντίνου & το πρόβλημα υγείας του Χρήστου Μάστορα
Gossip Specials

Top 5: Το πένθος της Άντζελας, ο «γάμος» Καρβέλα-Φερεντίνου & το πρόβλημα υγείας του Χρήστου Μάστορα

Top 5: Άλλη μία εβδομάδα πέρασε ευχάριστα και με πολύ ενδιαφέρον για όλους εσάς που διαβάζετε το gossip-tv ανελλιπώς! 

Φυσικά, με τα «κλικ» σας καταφέρατε να αναδείξετε και το τοπ 5 των θεμάτων που μονοπώλησαν πολύ περισσότερο από την πλούσια θεματολογία του gossip-tv το ενδιαφέρον σας την εβδομάδα που πέρασε. Δείτε τα θέματα αυτά ένα προς ένα...

Νίκος Καρβέλας - Έλενα Φερεντίνου: Παντρεύτηκε το ζευγάρι; Η αποκάλυψη του Χρήστου Φερεντίνου

Ο Μονομάχος: Ο Χρήστος Φερεντίνος είχε τα κέφια του στο επεισόδιο στις 16/2 και έκανε αποκαλύψεις για τον Νίκο Καρβέλα και την αγαπημένη του ξαδέρφη.

karvelas-(3).jpg
6687479

Ο Έλληνας συνθέτης και δημιουργός Νίκος Καρβέλας και η κατά 40 χρόνια νεότερη σύντροφός του, Έλενα Φερεντίνου, έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί και ο Χρήστος Φερεντίνος αναφέρθηκε σε αυτούς μέσα από την εκπομπή του.

«Είμαστε ξαδέρφια. Επειδή έχει παντρευτεί την ξαδέρφη μου, την Έλενα Καρβέλα τον λέω ξάδερφο. Αυτό ήθελα να πω. Είναι ο μεγάλος μου ξάδερφος», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν θυμάμαι καν τους γονείς μου, λυπάμαι που το λέω... Αποφάσισα να...»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το περασμένο Σαββατοκύριακο και έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον Κώστα Τσουρό.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, την κατάθλιψη και τον λόγο που αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέατρο και την κωμωδία.

VLADIMIROS-KYRIAKIDIS-1.jpg

Βλαδίμηρος Κυριακίδης

«Η παιδική μου ηλικία ήταν καταθλιπτική, εγώ εφηύρα το χιούμορ για να ξεπεράσω τα τότε. Άρχισα να σαρκάζω τον εαυτό μου πρώτα απ’ όλα και μετά την παρέα, για να ξεκολλήσω από τα προβλήματα που είχα. Δεν ήταν και τα πιο καλά παιδικά χρόνια αυτά που πέρασα. Ήταν μια οικογένεια που δεν ήταν και πολύ αγαπημένη, οπότε όλο αυτό δημιουργεί συμπλέγματα στο παιδί», δήλωσε αρχικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε στη συνέχεια: «Μετά από τόσα χρόνια μάλλον δεν τους θυμάμαι καν τους γονείς μου, λυπάμαι που το λέω, έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που έφυγαν από τη ζωή.

Ματίνα Παγώνη για Χρήστο Μάστορα: «Δύσκολη περίπτωση που σιγά σιγά θα αντιμετωπιστεί»

Μετά από δύο δύσκολες βδομάδες που πέρασε με την υγεία του, αναγκάζοντας τον να αναβάλει τις προγραμματισμένες του εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται με τον Σάκη Ρουβά και την Αναστασία το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ο Χρήστος Μάστορας είναι και πάλι καλά.

mastoras.jpg

Ο τραγουδιστής, το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, με μια μακροσκελή του ανάρτηση στο Instagram εξήγησε πως διαγνώστηκε με δακρυοαδενίτιδα, η οποία δημιουργήθηκε λόγω Covid-19.

Άντζελα Δημητρίου: Βαρύ πένθος για την τραγουδίστρια - Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της

Δύσκολες ώρες για την Άντζελα Δημητρίου. Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της.

Η τραγουδίστρια σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει: «Θέλω να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που με έφερε στον κόσμο και με μεγάλωσε με αξίες και αρχές που με βοηθάνε να περπατάω το μονοπάτι της ζωής μου. Μητέρα σ’ αγαπώ πολύ και χάνομαι στην αγκαλιά σου».

angeladimitriou_official_1670175843_2985973857488364449_244935817.jpg

Όταν είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή, Στούντιο 4 είχε πει για τη μητέρα της: «Θυμάμαι τη ζωή μου σαν ένα παραμύθι. Τα παιδικά μου χρόνια στο Περιστέρι ήταν τα καλύτερα και τα πιο ανέμελα. Σε ηλικία 12 ετών βγήκα στη βιοπάλη γιατί έπρεπε γιατί η μητέρα μου με τον πατέρα μου ήταν χωρισμένοι. Έπρεπε να γίνω εγώ ο άνδρας του σπιτιού για να βοηθήσω τη μητέρα μου και τα άλλα δύο μου αδέλφια. Έγινα εγώ η δυνατή, ο άνδρας του σπιτιού, για να βοηθήσω τη μητέρα μου».

Ελένη Μενεγάκη: «Όταν η μικρή Μαρίνα φεύγει από το σπίτι & πάει στον παππού & στη γιαγιά, τότε...»

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε μία προσωπική αποκάλυψη με αφορμή τη συνέντευξη του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στον Μάνο Νιφλή ότι η κόρη του σπουδάζει στην Ολλανδία και του λείπει πολύ.

Ο τραγουδιστής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η κόρη μου είναι στην Ολλανδία για σπουδές και μου λείπει πολύ. Ήταν γεμάτο το σπίτι και τώρα έχει αδειάσει…»

Με αφορμή αυτή τη δήλωση, η Ελένη Μενεγάκη τόνισε ότι όντως είναι δύσκολο και το ξέρει πολύ καλά, αφού η κόρη της Λάουρα Λάτσιου έχει φύγει από το σπίτι μιας και σπουδάζει στην Αγγλία και ο Άγγελος πια είναι 21 ετών και δεν μένουν μαζί συνέχεια…

elenimenegaki_1707741027_3301093460588064455_205797726.jpg

Η Βαλέρια είναι στο Λύκειο και η μικρή Μαρίνα όταν φεύγει από το σπίτι προκειμένου να πάει στον παππού και στη γιαγιά τότε η παρουσιάστρια λέει «πέσανε οι ρυθμοί στο σπίτι, δεν έχει φασαρία..»!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved