Αντύπας: Οι βόλτες στο Λος Άντζελες και το τραγούδι με μουσικό του δρόμου- Αποκλειστικά βίντεο-φωτό
Gossip Specials

Αντύπας: Οι βόλτες στο Λος Άντζελες και το τραγούδι με μουσικό του δρόμου- Αποκλειστικά βίντεο-φωτό

Ο Αντύπας, γιορτάζει τα 50 χρόνια καριέρας του με μία μεγάλη περιοδεία σε Αμερική και Καναδά. Όλες οι εμφανίσεις του είναι sold out και οι εμφανίσεις του έχουν στεφθεί με τεράστια επιτυχία. 

Ο Αντύπας, παρουσιάζοντας το απόλυτο πρόγραμμα διασκέδασης αλά ελληνικά, έχοντας στο πλευρό του τον γιο του Πρόδρομο, την Evgenia, αλλά και ένα επιτελείο ταλαντούχων μουσικών, έχει καταφέρει να κλέψει την παράσταση, και να βιώσει μοναδικές εκδηλώσεις θαυμασμού και αγάπης, από τους ομογενείς μας σε κάθε πόλη σταθμό της περιοδείας του στην Αμερική.

Αντύπας-Στέλλα αποκαλύπτουν στο gossip-tv το μυστικό τους: «Δεν λέμε καληνύχτα, χωρίς συγγνώμη»

Τόσο στο Βανκούβερ, όσο και στο Λος Άντζελες, στο Τορόντο αλλά και στο Μόντρεαλ έγινε πραγματικά χαμός από κόσμο. Οι θαυμαστές του απόλαυσαν ένα άκρως ξεσηκωτικό πρόγραμμα, έτσι όπως μόνο ο Αντύπας ξέρει να παρουσιάζει ενώ sold out είναι ήδη οι επόμενες συναυλίες του σε Ντιτρόιτ, Κάμπελ, Φλόριντα, Σικάγο, Νέα Υόρκη, Βοστώνη, Ατλάντα.

Δείτε αποκλειστικό βίντεο από τις βόλτες του στο Λος Άντζελες αλλά και τη συνάντησή του με μουσικό του δρόμου και το ντουέτο τους.

Ο Αντύπας γιόρτασε 40 χρόνια γάμου με τη Στέλλα του - Θα ταξιδέψουν στην Αμερική για ανανέωση όρκων

Παράλληλα όμως με τις επιτυχημένες εμφανίσεις του, ο δημοφιλής ερμηνευτές και οι συνεργάτες του, έχουν την ευκαιρία, και για ολιγοήμερες διακοπές, με την εταιρεία παραγωγής του tour, Media One, να τους έχει εξασφαλίσει, μεταφορά με πολυτελή αυτοκίνητα, διαμονή σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία, και φαγητό στα καλύτερα μαγαζιά.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από την περιοδεία τους στην gallery που ακολουθεί:

Ο Αντύπας, έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του σύζυγο Στέλλα, απολαμβάνουν αυτό το ταξίδι στο έπακρον, με τρυφερές εξορμήσεις, όπως στην Venice Coast, στην Santa Monika, στους καταρράκτες του Νιαγάρα, και σε άλλα πολλά μέρη.

Διαβάστε επίσης:

Μπακοδήμου: Έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν έμαθε την ηλικία του Αντύπα - Βίντεο από τα γενέθλιά του

Σάββατο με φίλους - Το γλέντι στήθηκε στο Twitter: «Απόψε με Αντύπα θα είμαστε όλοι ανεβασμένοι»

Σπίτι με το Mega: Σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση του Αντύπα με την σύζυγο, τα παιδιά και τον γαμπρό του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved