Ο Κώστας Αρζόγλου στο gossip-tv για τη δίκη σκηνοθέτη: «Η εικόνα μου για εκείνον είναι ξεκάθαρη»
Gossip Specials

Ο Κώστας Αρζόγλου στο gossip-tv για τη δίκη σκηνοθέτη: «Η εικόνα μου για εκείνον είναι ξεκάθαρη»

Κώστας Αρζόγλου - Ξεκίνησε σήμερα η δίκη του γνωστού τηλεοπτικού σκηνοθέτη ο οποίος κατηγορείται από την ηθοποιό Έλενα Αθανασοπούλου για βιασμό που σημειώθηκε τον Ιούλιο του 2010.

Ο γνωστός σκηνοθέτης που έχει υπογράψει μερικές από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος της καταγγέλλουσας χωρίς τη συναίνεσή της. Ο ίδιος φέρεται να παραδέχεται τη σεξουαλική επαφή, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι υπήρχε συναίνεση από την πλευρά της ηθοποιού.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος όταν η υπόθεση άρχισε να απασχολεί τη Δικαιοσύνη σκηνοθετούσε επιτυχημένη καθημερινή σειρά, μετά την ανάγνωση του κατηγορητηρίου δήλωσε στο δικαστήριο ότι αρνείται παντελώς την κατηγορία.

Στο Μικτό Ορκωτού Δικαστήριο βρέθηκαν αρκετοί ηθοποιοί οι οποίοι είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν με τον σκηνοθέτη.

Ανάμεσά τους βρέθηκαν η Μαρκέλλα Γιαννάτου, ο Δημήτρης Τσίκλης, η Μαρία Τζομπανάκη, η Ιρένε Τροστ και η Κατερίνα Διδασκάλου. Μάρτυρες υπεράσπισης, μεταξύ άλλων, οι Κώστας Αρζόγλου, Βύρων Κόλασης, Μέλπω Κωστή και Χρήστος Ξηρογιάννης.

Ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για την υπόθεση:

«Εγώ δεν ξέρω την κοπέλα που καταγγέλλει τον Κώστα, αυτό που ξέρω και που έχω ζήσει είναι όσα έχουμε περάσει μαζί και τα δύο χρόνια στα Βαμμένα κόκκινα μαλλιά και στο μοντάζ είμαστε μαζί και μετά άλλα δύο χρόνια με την Εκτέλεση του Ίωνα Δραγούμη. Όταν πέρασα ένα θέμα της υγείας μου ήρθε σπίτι μου με τον γιο του, όχι μία φορά, ο γιος του έπαιζε με τον δικό μου τον γιο.

kostas-arzoglou.jpg

O Κώστας Αρζόγλου αποκλειστικά στο gossip-tv

Τον Κώστα το θεωρώ άνθρωπο που είναι της οικογένειας γιατί ξέρετε κάτι, καμιά φορά βλέπει κανείς πολύ πιο συχνά τον βοηθό σκηνοθέτη του Κώστα Κουτσομύτη παρά τον Κουτσομύτη. Η εικόνα μου λοιπόν είναι τέλεια για εκείνον, τώρα αν θέλει κάποιος να γδαρθεί αυτή η εικόνα μπορεί να υπάρχουν και χιλιάδες λόγοι».

Άρα πιστεύετε ότι είναι υποκινούμενο όλο αυτό;

«Δεν το πιστεύω, απλώς ανοίγω το μυαλό μου στο ότι υπάρχουν 5 διαφορετικές εξηγήσεις ενώ η εικόνα μου για τον Κώστα είναι μία και μοναδική και ξεκάθαρη».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved