Top 5: O ανατρεπτικός Καρβέλας, η Τζοάνα από το «Κωνσταντίνου & Ελένης» & οι γείτονες της Μενεγάκη
Gossip Specials

Top 5: O ανατρεπτικός Καρβέλας, η Τζοάνα από το «Κωνσταντίνου & Ελένης» & οι γείτονες της Μενεγάκη

Top 5: Ας δούμε με μία γρήγορη ματιά, σήμερα, Κυριακή 7/4 τα θέματα που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον σας την εβδομάδα που πέρασε! 

Καρβέλας:«Παντρεύτηκα την Πάνια για να δω τα πρόσωπα των γονιών της» - Έκανε γάμο με την Φερεντίνου;

Μεγάλη Εικόνα: Και τι δεν είπε ο Νίκος Καρβέλας στην αποκλειστική συνέντευξη ζωής που έδωσε στην Νίκη Λυμπεράκη, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας 1/4. Μια συνέντευξη που σχολιάστηκε παντού και φυσικά από όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές.

karvelas-limperaki.jpg

Ο γνωστός και άκρως επιτυχημένος καλλιτέχνης, που ζει πάντα αντισυμβατικά, μίλησε μεταξύ άλλων και για τον γάμο του με την Αννίτα Πάνια ενώ ανέφερε και τον λόγο που παντρεύτηκαν, αφού όπως είπε, είχε κάνει ήδη το λάθος μια φορά να παντρευτεί με την Άννα Βίσση.

«Επίτρεψέ μου. Έχω ένα χιούμορ εμπριμέ. Δηλαδή θες να μου πεις τώρα ότι εγώ έκανα θρησκευτικό γάμο σοβαρά; Αυτό που έκανα και δεν θα το έκανα σε καμία περίπτωση. Δύο γάμους έχω κάνει. Με την Άννα με οδήγησε κάτι αλλοπρόσαλο μέσα στις βλάβες του εγκεφάλου που με οδήγησε να το κάνω και μετά το πλήρωσα, γιατί δεν είμαι για τέτοια πράγματα.

Η Τζοάνα από το «Κωνσταντίνου & Ελένης παραμένει μέχρι σήμερα, στα 45 της, μία κούκλα!

1406-762x600.jpg

Δείτε πώς είναι στα 45 η Τζοάνα του Κων/νου & Ελένης

Χρύσα Κοντογιώργου - Μπορεί να έχουν περάσει 24 χρόνια από την πρώτη προβολή του «Κωνσταντίνου και Ελένης» μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 όμως η σειρά και οι αγαπημένοι μας ήρωες έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας.

Το θρυλικό σήριαλ δεν έπαψε ποτέ να προβάλλεται και να μας χαρίζει γέλιο κάθε μεσημέρι στις 14:00 ενώ τα νούμερα τηλεθέασης παραμένουν εντυπωσιακά.

Στη συγκεκριμένη σειρά, όλοι οι χαρακτήρες σημείωσαν επιτυχία με τον ρόλο τους και τις ατάκες τους. Βέβαια, ποιος ξεχνά τις σχέσεις ή αλλιώς… Μοναδικές αγάπες του «Μάνθου Φουστάνου», τον οποίο υποδύθηκε ο Βασίλης Κούκουρας.

Κατερίνα Καινούργιου: «Δυστυχώς δεν ήμουν τόσο τυχερή με την κρυοσυντήρηση ωαρίων»

Προκειμένου να εξασφαλίσει ότι το όνειρό της να γίνει μανούλα θα γίνει πραγματικότητα κάποια στιγμή στο μέλλον, η Κατερίνα Καινούργιου είχε αποφασίσει πριν λίγο καιρό να προχωρήσει στην κρυοσυντήρηση ωαρίων. Και το έκανε.

kainourgiou.jpg

Μάλιστα, δεν ήταν λίγες και οι φορές που είχε μιλήσει γι' αυτό τόσο μέσα από την εκπομπή της όσο και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Η διαδικασία της κατάψυξης ωαρίων ήταν το δώρο στον εαυτό μου για το 2022, πολύτιμο και σπουδαίο», είχε γράψει τότε.

Άλλη φορά είχε τονίσει: «Οι γυναίκες επιλέγουμε αν και πότε θα γίνουμε μητέρες. Και κάθε γυναίκα ορίζει το σώμα και την ψυχή της όπως εκείνη θέλει… Ανήκω όμως στην κατηγορία των γυναικών που ιδανικά θα ήθελα να αποκτήσω μελλοντικά παιδάκι».

Μενεγάκη: Η αναφορά στους γείτονές της, Σουλτάτο – Λασκαράκη – «Το λέω και ανατριχιάζω…»

H Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στον Λευτέρη Σουλτάτο και την Βάσω Λασκαράκη στον αέρα της εκπομπής της και προέβη σε μία αποκάλυψη.

soultatos.jpg

Η παρουσιάστρια με αφορμή τη λίστα του Taste Atlas, που διέπρεψε η ελληνική κουζίνα, αποκάλυψε: «Τα αρνίσια παϊδάκια είναι παιδιά στην πρώτη θέση με τα καλύτερα πιάτα του κόσμου σύμφωνα με το γαστρονομικό οδηγό… και φυσικά το αντικριστό, το λέω και ανατριχιάζω…

Ελένη Μενεγάκη:«Με έχει διαλύσει, μου το είπε και η κόρη μου το πρωί…»

Η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της έβηχε και αποκάλυψε ότι αυτές τις μέρες ταλαιπωρείται λόγω αλλεργίας.

Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι και τη νύχτα δεν κοιμάται καλά, αφού βήχει συνεχώς και την ακούνε ακόμα και τα παιδιά της που είναι στα υπνοδωμάτιά τους.

Συγκεκριμένα την ώρα που την έπιασε βήχας, είπε στον αέρα της εκπομπής της στο Mega: «Με έχει διαλύσει! Έχω αυτές τις μέρες αλλεργία. Με άκουγε τη νύχτα και η κόρη μου και μου το είπε το πρωί…».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved