Η Τζοάνα από το «Κωνσταντίνου & Ελένης παραμένει μέχρι σήμερα, στα 45 της, μία κούκλα!
Showbiz

Η Τζοάνα από το «Κωνσταντίνου & Ελένης παραμένει μέχρι σήμερα, στα 45 της, μία κούκλα!

Χρύσα Κοντογιώργου Μπορεί να έχουν περάσει 24 χρόνια από την πρώτη προβολή του «Κωνσταντίνου και Ελένης» μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 όμως η σειρά και οι αγαπημένοι μας ήρωες έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας.

Το θρυλικό σήριαλ δεν έπαψε ποτέ να προβάλλεται και να μας χαρίζει γέλιο κάθε μεσημέρι στις 14:00 ενώ τα νούμερα τηλεθέασης παραμένουν εντυπωσιακά.

Στη συγκεκριμένη σειρά, όλοι οι χαρακτήρες σημείωσαν επιτυχία με τον ρόλο τους και τις ατάκες τους. Βέβαια, ποιος ξεχνά τις σχέσεις ή αλλιώς… Μοναδικές αγάπες του «Μάνθου Φουστάνου», τον οποίο υποδύθηκε ο Βασίλης Κούκουρας.

Ηθοποιός από του Κωνσταντίνου & Ελένης ανάμεσα στα μέλη της σπείρας που είχε κλέψει πάνω από 40 Ι.Χ.

1406-762x600.jpg

Δείτε πως είναι στα 45 η Τζοάνα του Κων/νου & Ελένης

Σήμερα σας παρουσιάζουμε πώς είναι η Τζοάννα, η πανέμορφη ερωμένη του Μάνθου Φουστάνου. Η ίδια πρωταγωνίστησε σε ορισμένα επεισόδια της σειράς, ως η ξένη αιθέρια ύπαρξη που όχι μόνο είχε γοητεύσει τον “Μάνθο Φουστάνο” αλλά του ζητούσε και να την παντρευτεί κιόλας. Πρόκειται για την ηθοποιό Χρύσα Κοντογιώργου την οποία θα δείτε στην παρακάτω Gallery:

Ποια είναι η Χρύσα Κοντογιώργου;

Ξεκίνησε στον χώρο του Modelling και μετά την εμφάνισή της στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» είχε αρκετές συμμετοχές σε ελληνικές σειρές όπως Το Κλειδί (Star), Απαγορευμένη Αγάπη (Mega) 2006, Εντιμότατοι κερατάδες (Alpha) 2007, 10η Εντολή (Alpha) και Αληθινοί Έρωτες: Η ιστορία της Μαρίας (Alpha)

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved