Ναταλία Δάρα: Την αναγνωρίζεις;-Στα 6 της χρόνια έπαιξε στην απόλυτη κωμωδία & σήμερα είναι 27 ετών
Gossip Specials

Ναταλία Δάρα: Την αναγνωρίζεις;-Στα 6 της χρόνια έπαιξε στην απόλυτη κωμωδία & σήμερα είναι 27 ετών

Ναταλία Δάρα - Η Νταντά - H τηλεοπτική σειρά ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το μακρινό 2003 και προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του Mega για δύο ολόκληρες σεζόν. Η σειρά που βασίστηκε στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά The Nanny έκανε τεράστια επιτυχία και προβάλλεται ακόμη σε επανάληψη σχεδόν κάθε χρόνο.

Η συγγραφική ομάδα της σειράς αποτελούταν από τον Αλέξη Καλλίτση, τον Μάνο Ψιστάκη, τον Βαγγέλη Νάση, την Ιφιγένεια Κοτσώνη, τον Γιώργο Ηλιόπουλο, τη Μάρω Παναγιωτακοπούλου και τον Παναγιώτη Καποδίστρια. Τη σκηνοθεσία ανέλαβαν ο Κώστας Κιμούλης και η Μίρνα Τσάπα, ενώ η σειρά αποτελεί συμπαραγωγή του Mega Channel με τη Sony Columbia, που δημιούργησε και την πρωτότυπη σειρά.

Καλλιόπη Ταχτσόγλου: Έτσι είναι σήμερα η Μαρούσκα από τους «Δύο Ξένους» στα 63 της χρόνια

Η υπόθεση της σειράς:

Η Νταντά παρουσιάζει τη ζωή μιας γυναίκας γύρω στα 30, της Μαίρης Παπαδάκη, που βρίσκεται σε ένα πλούσιο σπίτι ως πλασιέ και καταλήγει να γίνει η νταντά των τριών παιδιών του πλούσιου χήρου και θεατρικού παραγωγού, Άρη Μπακόπουλου, με τον οποίο στο τέλος καταλήγουν ζευγάρι. Τον ρόλο της Μαίρης ερμηνεύει η Μαρία Λεκάκη, ενώ τον ρόλο του Άρη ο Κώστας Αποστολίδης. Τους υπόλοιπους χαρακτήρες της σειράς υποδύονται ο Χρήστος Σιμαρδάνης, η Καλλιρρόη Μυριαγκού, η Ιφιγένεια Βογιατζάκη, ο Βασίλης Καραγιάννης και η Ναταλία Δάρα.

h_ntanta_e18.jpg

Η Ναταλία Δάρα που υποδύθηκε τη μικρή Εβίτα είναι σήμερα 27 ετών και μιλάει αποκλειστικά στο gossip tv για εκείνη την ανεπανάληπτη εμπειρία.

Ήμουν 6 ετών. Όταν τελείωσα το σχολείο δεν ασχολήθηκα καθόλου με την υποκριτική. Ήταν η πρώτη και η τελευταία δουλειά που έκανα στην τηλεόραση. Ακολούθησαν κάποιες συνεντεύξεις στα πλαίσια της σειράς, αργότερα ως παιδί. Και με το πέρας της σειράς και κατά τη διάρκεια, αλλά μέχρι εκεί.

hq720-(1).jpg

Η Νταντά - Ναταλία Δάρα

Τι θυμάσαι από εκείνη την περίοδο;

Θυμάμαι να μου είναι πάρα πολύ εύκολο να μαθαίνω τα λόγια μου απ' έξω. Είχα το σενάριο στο σπίτι, το διάβαζα και το μάθαινα πάρα πολύ εύκολα. Εννοείται ότι αρκετές φορές δεν έλεγα και ακριβώς αυτό που έλεγε το σενάριο και έβαζα και δικά μου λόγια ή τα έλεγα διαφορετικά. Όμως θυμάμαι να μου είναι μια πολύ εύκολη διαδικασία. Έχω πάρα πολύ ευχάριστες αναμνήσεις από όλο το κάστ των ηθοποιών. Είχα και τον Βασίλη, που έκανε τον ρόλο του Φοίβου, ο οποίος ήταν στην ηλικία μου, οπότε είχα και μια παρέα. Με αγάπησαν όλοι πάρα πολύ και μου το έδειχναν και οι μεγαλύτεροι ηθοποιοί καθημερινά.

430114231_854953796393341_3702558233532085748_n.jpg

Σήμερα με τι ασχολείσαι;

Εργάζομαι ως καθηγήτρια Αγγλικών από το 2015, από τα 18 μου και κάνω μία δουλειά που με γεμίζει πολύ.

Η Νταντά - Δείτε πώς είναι σήμερα η Ναταλία Δάρα στα 27 της χρόνια, στην παρακάτω Gallery:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved