Αλίκη και Αλέξανδρος Καραμανλής: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τους γονείς τους - Οι κομψές εμφανίσεις
G-Politics

Αλίκη και Αλέξανδρος Καραμανλής: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τους γονείς τους - Οι κομψές εμφανίσεις

Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής το απόγευμα της Δευτέρας προς τιμήν της πρώην υπουργού Παιδείας Μαριέττας Γιαννάκου που οργανώθηκε από την Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «Παναθηναϊκή».

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε το ζεύγος Καραμανλή με τα δυο του παιδιά.

Η Αλίκη και ο Αλέξανδρος συνοδεύουν πλέον τους γονείς τους και φυσικά ο φωτογραφικός φακός στρέφει πάνω τους όλα τα φλας. Τόσο η Αλίκη όσο και ο Αλέξανδρος είναι πλέον σπουδαστές.

IMG_9678.jpg

Αλίκη Καραμανλή-Αλέξανδρος Καραμανλής

Ο Αλέξανδρος φοιτά στη σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη και η Αλίκη στη σχολή Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών με τους δυο γονείς, Κώστα Καραμανλή και Νατάσα Παζαΐτη να είναι περήφανοι.

«Δεν μπορούμε να τα πετύχουμε όλα. Κάτι χάνουμε, κάτι κερδίζουμε. Κάπου κάνουμε έκπτωση. Είναι αλήθεια ότι η πιο δύσκολη περίοδος ήταν η περίοδος ειδικότητας που τα παιδιά μου ήταν μικρά. Τότε έχασα στιγμές και αισθάνομαι άσχημα γι’ αυτό.

Θυμάμαι πάντα που με ρωτούσαν αν θα γυρίσω σπίτι, γιατί κατά τη διάρκεια της ειδικότητας εφημέρευα τουλάχιστον δύο φορές και έλειπα από το σπίτι. Νομίζω ότι μου το καταλογίζανε για πολλά χρόνια. Τώρα που έχουν μεγαλώσει, έχουν αλλάξει τα πράγματα. Θυμούνται όλες τις θυσίες που έχω κάνει σε σχέση με τη δουλειά μου και το θαυμάζουν. Είμαι καλό παράδειγμα γι’ αυτούς και μου το έχουν συγχωρήσει», έχει πει η Νατάσα Παζαΐτη για τη μητρότητα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved