Ναταλία Ρασούλη:Απαγορεύει στην Χρυσή Αυγή να χρησιμοποιούν τραγούδι του πατέρα της! Το οργισμένο μήνυμα στο twitter της!
G-Politics

Ναταλία Ρασούλη:Απαγορεύει στην Χρυσή Αυγή να χρησιμοποιούν τραγούδι του πατέρα της! Το οργισμένο μήνυμα στο twitter της!

Οργισμένα μηνύματα στο προσωπικό λογαριασμό στο twitter της ανέβαζε χθες η κόρη του αξέχαστου Μανώλη Ρασούλη, Ναταλία.

Όλα ξεκίνησαν όταν πληροφορήθηκε ότι η Χρυσή Αυγή χρησιμοποίησε το τραγούδι του πατέρα της «Αχ, Ελλάδα σε αγαπώ» στη συγκέντρωση στο στρατόπεδο της Κορίνθου. Η Ναταλία Ρασούλη έγραφε στο twitter της για το ιδεολογικό χάσμα που χωρίζει το περιεχόμενο του τραγουδιού με τη δράση της Χρυσής Αυγής. Δεν δίστασε να πει ότι θεωρεί άκρως επικίνδυνη και εθνικά παραπλανητική τη χρήση του συγκεκριμένου τραγουδιού από την Χρυσή Αυγή. Η Ναταλία Ρασούλη σε ένα από τα tweets της ανέφερε: «Η πρόσκληση του Δήμου Κορίνθου στη ΧΑ για να δημιουργήσει εντάσεις με την υπόκρουση «Η πιο γλυκιά πατρίδα είναι η καρδιά» ανατριχιάζει. Αλλά με την επίσημη παρουσία της ΧΑ τα πράγματα παύουν να ανήκουν στη σφαίρα της προσωπικής έκφρασης γνώμης και χρήσης της τέχνης. Ήδη οι εθνικιστές έχουν αναρτήσει πολλά βίντεο του «Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ» προβάλλοντας και προσβάλλοντας την ουσία του τραγουδιού.» Τόνισε ότι: «Ως δικαιούχος των δικαιωμάτων του εν λόγω τραγουδιού «απαγορεύω ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ» τη χρήση του από τη ΧΑ».

.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved