Η Ρένα Δούρου μιλάει πρώτη φορά για το σύμφωνο συμβίωσης που έχει κάνει
G-Politics

Η Ρένα Δούρου μιλάει πρώτη φορά για το σύμφωνο συμβίωσης που έχει κάνει

Για το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί άμεσα αλλά και για το σύμφωνο συμβίωσης που έχει κάνει με τον σύντροφό της Γιάννη Μπενίση, μίλησε για πρώτη φορά η Ρένα Δούρου.

Η νέα περιφερειάρχης Αττικής ερωτώμενη για πιο προσωπικά θέματα, δεν έκρυψε την επιθυμία της να αποκτήσει το δικό της παιδί ενώ μίλησε και για τον άνθρωπο που έχει στο πλευρό της και με τον οποίο έχει επισημοποιήσει ήδη τη σχέση της. «Θέλω να κάνω παιδί, αλλά ... τώρα όχι. Δεν θα έκανα παιδί τώρα, γιατί νομίζω ότι με τις υποχρεώσεις που έχω αναλάβει δεν θα έκανα τίποτα καλά» δήλωσε η ίδια στη real και συνέχισε: «Είναι και λίγο υποκριτικό να θες να σώσεις τον κόσμο, την Περιφέρεια Αττικής, και να μην έχεις χρόνο για το παιδί σου»!

Δεν έχεις αγωνία μήπως, προσπαθώντας να σώσεις τον κόσμο, χάσεις το τρένο της μητρότητας;

«Όχι, δεν έχω τέτοιες αγωνίες. Δεν έχει χτυπήσει το βιολογικό μου ρολόι ακόμα. Θεωρώ ότι είναι πολύ σπουδαίο πράγμα να κάνεις παιδί, αλλά θέλει απόλυτη αφοσίωση αυτή η απόφαση. Έχει πολλά στάδια η ζωή. Τώρα προέχει αυτό που κάνω».

Με τον σύντροφό σου έχεις κάνει σύμφωνο κοινωνικής συμβίωσης. Συνειδητή επιλογή;

«Είναι ένα διαφορετικό πλαίσιο δέσμευσης. Σε περίπτωση χωρισμού δεν χρειάζονται δικηγόροι και δεν πυροδοτούνται καταστάσεις που μπορούν να ακυρώσουν ό,τι ωραίο έχεις ζήσει με τον άνθρωπό σου. Σε περίπτωση διαφωνίας λύεται πάρα πολύ εύκολα η σχέση και κρατάς μόνο τα καλά».

Οι σχέσεις είναι δύσκολες;

«Πάρα πολύ νιώθω... Αν δεν λύσεις μερικά πράγματα στον καθρέφτη σου, μην περιμένεις να βρεις εραστή σωτήρα, εραστή σύντροφο, ή κάποια «κολλητή» να σου τα λύσει».

Τι πιστεύεις για την απιστία στις σχέσεις; Την έχεις βιώσει;

«Πρέπει, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν το πήρα πρέφα». (γέλια)

Αν το καταλάβαινες, θα θύμωνες;

«Υπάρχουν στάδια που τα ζούμε όλοι αν μας συμβεί κάτι... Εγώ δεν είμαι εξαίρεση! Στην περίπτωση της απιστίας, πρέπει να έπεσα σε πολύ έξυπνους συντρόφους και δεν με άφησαν να πάρω είδηση».

Αποκλείεται να έπεσες σε πιστούς συντρόφους;

«Αποκλείεται να μην έχει συμβεί. Απλώς δεν το πήρα είδηση, γιατί είχα μάγκες τύπους, πάρα πολύ μάγκες!» (γέλια)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved