Σασμός – Τσολερίδης: Τηλέμαχος και Ανδρέας έρχονται σε ρήξη
Media

Σασμός – Τσολερίδης: Τηλέμαχος και Ανδρέας έρχονται σε ρήξη

Λίγο πριν τον «Σασμό» μεταξύ Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων, ο Νίκος Τσολερίδης που υποδύεται τον Τηλέμαχο, δίνει τη δική του εκδοχή για το πώς θα ολοκληρωθεί η βεντέτα που απασχολεί το τηλεοπτικό κοινό επί τρία συναπτά έτη.

Κανείς δεν περίμενε πως ο Τηλέμαχος θα πατήσει τόσο γερά στα στιβάνια του και θα επιδείξει έναν τόσο διαφορετικό χαρακτήρα. Αλλιώς τον είδαμε στην αρχή.

«Του έπρεπε... Μπήκε με όλα τα εχέγγυο να δημιουργήσει έναν χαμό στην Άνω Ποριά και να υπερασπιστεί με τον Αντρέα την τιμή της οικογένειαν όμως στο μεταξύ, όλα αυτό που μαθαίνει και το γράμμα της μητέρας του που διαβάζει, τον οδηγούν στο να θέλει σε αυτή τη φάση να κάνει τον δικό του προσωπικό σασμό».

tsolerifdis-(3).jpg

Πάντως τα τιμάει τα στιβάνια του, για να μιλήσουμε και στη γλώσσα των Κρητικών!

«Κρητικός δεν είμαι για να ξέρω τη γλώσσα τους και το πώς θα έπρεπε να φερθεί ένας άνθρωπος σε αυτή τη φάση, βλέπω όμως ότι είναι σωστός και δίκαιος».

Σασμός: Ο Τηλέμαχος αναζητά εξηγήσεις από τον παπά Μιχάλη

Θα παραμείνει δίκαιος τώρα ξέρει ότι ο Αντρέας είναι Σταματάκης;

«Δεν είναι μικρό νέο. ότι έχει χτίσει από μικρό παιδί έχει γκρεμιστεί. Με τη βοήθεια του παπα-Μιχάλη και του Παύλου θα φτάσει στον εσωτερικό του σασμό και από εκεί και πέρα θα περιμένουμε για την επιλογή που πρέπει να κάνει. Η αλήθεια είναι πως δεν έχει γραφτεί ακόμα από τη σεναριογράφο μας η αντίδραση του ήρωά μου».

Ο Τηλέμαχος θα έχει μπλεξίματα με τον νόμο;

«Απ’ όσο ξέρω όχι. Είναι καθαρός, παρόλο που ο Γιώργος τον έχει στη μπούκα λόγω Θοδώρας. Μάλιστα οι δύο αυτοί άντρες θα έρθουν σε κόντρα στα επόμενα επεισόδια».

tsolerifdis-(4).jpg

Διεκδικεί ο Τηλέμαχος τη Θοδώρα;

«Οχι. πάντα την έβλεπε φιλικά, γι' αυτό και θέλει να την προστατεύσει».

Θα παραμείνει μόνος του; Είδες... μέχρι και ο Τόλης βρήκε τη Λεμονιά του.

«Δεν ξέρω τι θα συμβεί. Πρόσφατα χώρισε ο ήρωας μου, δεν θα ήταν υπερβολή να βρει κιόλας νέα γυναίκα; Ωστόσο ένα ενδιαφέρον για τη Στέλλατο έχει εκφράσει καιρό τώρα, αλλά δεν νομίζω να πάνε τον ήρωά μου προς τα εκεί».

Δεν γίνεται! Εχει ερωτευτεί τον Χρήστο...

«Ναι, κάτι είδα. Αλλά του αξίζει να βρει την ευτυχία».

Ο Γιακωβάκης πάντως, δεν έχει κλείσει τον φάκελο του Λάζαρου. Τι θα συμβεί όταν γίνει γνωστή η δράση της Βασιλικής

«Τίποτα, γιατί στις βεντέτες δεν πειράζουν τις γυναίκες».

tsolerifdis-(1).jpg

Αρα θα μαθευτεί και αυτό σε βάθος χρόνου!

«Δεν γίνεται να υπάρξει σασμός με μυστικά. Πρώτα θα βγει μπροστά όλη η αλήθεια και μετά θα επέλθει ο σασμός. θα τα βάλουν πρώτα οι δύο οικογένειες κάτω και θα αποφασίσουν».

Όμως, η κίνηση της Βασιλικής να ζητήσει εκδίκηση για το παιδί της, δεν έχει σχέση με τη βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών.

«Είναι αλήθεια αυτό, ωστόσο δεν ξέρω, μπορεί να υπάρξει και τέταρτη σεζόν Μουντάκηδες και Σταματάκηδες (γέλια). Δεν το πιστεύω. Νομίζω πως θα φανεί όντως ότι ήταν ατύχημα. Το θέμα είναι τι θα συμβεί μέχρι να φτάσει να φανεί αυτή η αλήθεια».

Πηγή tv24

Σασμός: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική

Σασμός: Ο Αντώνης λαμβάνει ένα στοιχείο για τον Αντρέα, ενώ ο Χρήστος έχει μια δυσάρεστη έκπληξη

Σασμός: Η Μαρίνα απειλεί να καταδώσει τον Μαθιό για τον φόνο του Στεφανή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved