Clinton-Blair: Οι αμφιβολίες τους για το πώς… πέθανε η Νταιάνα
G-Politics

Clinton-Blair: Οι αμφιβολίες τους για το πώς… πέθανε η Νταιάνα

Για πρώτη φορά βλέπουν το φως της δημοσιότητας οι συνομιλίες του Bill Clinton και του Tony Blair μια μέρα μετά το δυστύχημα και τον θάνατο της Πριγκίπισσας Diana

Η προεδρική βιβλιοθήκη Clinton που βρίσκεται στο Little Rock του Άρκανσας δημοσίευσε μέρος των συνομιλιών από το 1997, κατά τις οποίες εκφράζουν παράλληλα και οι δυο τις ανησυχίες τους για μέλλον των δύο γιων της.

Ο Clinton εκφράζει τα συλλυπητήρια του.

Blair: Είναι μια ζοφερή υπόθεση, μία πολύ ζοφερή υπόθεση.

Clinton: Είναι απαίσιο, είναι πραγματικά απαίσιο, Βρισκόμαστε στο Martha's Vineyaed κάνοντας διακοπές και είμαστε με πολλούς ανθρώπους που την γνώριζαν.

Blair: Την είδαμε ξανά λίγες βδομάδες πριν όταν την φιλοξενήσαμε για μεσημεριανό με τον πρίγκιπα William, είναι υπέροχο παιδί.

Clinton: Ναι, ανησυχώ πολύ για αυτά τα παιδιά τώρα.

Blair: Ήταν βράχος σταθερότητας, υπό την έννοια ότι τα έφερε σε επαφή με τον έξω κόσμο. Το μεγαλύτερο παιδί, ο Γουίλιαμ είναι λίγο σαν και αυτή κατά κάποιο τρόπο, «πατάει γερά στο έδαφος», κάνει πράγματα όπως τα παιδιά της ηλικίας του.

Clinton: Λοιπόν, λυπάμαι πολύ για αυτή. Βασικά άρχιζε να αποκτά τον έλεγχο της ζωής της.

O πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε ερωτήσεις αν ο σωματοφύλακας στο αυτοκίνητο ήταν ζωντανός αλλά και για τον ρόλο των παπαράτσι

Blair: Προφανώς είχε πιει

Clinton: Αυτό φοβόμουν. Αυτοί οι άνθρωποι (οι παπαράτσι) τους κυνηγούσαν;

Blair: Έπεσαν πάνω τους μόλις έφυγαν από το ξενοδοχείο, ακόμα όμως δεν μπορώ να πιστέψω τς αναφορές για το πόσο γρήγορα έτρεχαν. Δεν είναι δυνατό να πήγαιναν με 160 χλμ . Εννοώ, ξέρω το Παρίσι. Δεν έπρεπε να τρέχουν τόσο γρήγορα σε αυτά τα τούνελ, παρόλα αυτά.

Clinton: Είναι θλιβερό γεγονός, σου λέω.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved