Δημήτρης Κουτσούμπας: «Δεν κάνω δίαιτα και φαίνεται»
G-Politics

Δημήτρης Κουτσούμπας: «Δεν κάνω δίαιτα και φαίνεται»

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας είναι ένας απλός άνθρωπος και το δείχνει μέσα από την καθημερινότητά του.

«Είναι τρία τραγούδια που μου αρέσουν πολύ. «Το τραγούδι του ξενιτεμένου» του Μίκη Θεοδωράκη, το «Της γερακίνας γιος» των Βασίλη Τσιτσάνη - Κώστα Βίρβου και το «Μάνα που ζω» του Κορακάκη, που το τραγούδησε ο Μητροπάνος. Από μικρός χόρευα στα γλέντια. Εγώ θεωρώ ότι το ζεϊμπέκικο μπορεί να βγάζει διάφορα συναισθήματα όταν το χορεύει κάποιος και το νιώθει. Τουλάχιστον εγώ έτσι χορεύω. Όταν το νιώθω, το κάνω» εξήγησε στα Παραπολιτικά και συνέχισε για τον τρόπο που διασκεδάζει: «Μπορεί να πάω με φίλους ή με τη γυναίκα μου σε μια ταβέρνα να περάσουμε ωραία. Μου αρέσει όταν έχω χρόνο να πηγαίνω θέατρο, σινεμά, να πηγαίνω σε συναυλίες. Όλα αυτά που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος προσπαθώ να τα κάνω στον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχω μερικές φορές».

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας επιμελείται μόνος του το ντύσιμο του: «Ενδυματολόγο δεν έχω, ούτε τη σύζυγο ούτε κάποιον άλλον. Μόνος μου τα διαλέγω. Και συνήθως ψωνίζω από τη Νέα Ιωνία. Ζητάω και τη γνώμη της γυναίκας μου, αλλά η απόφαση είναι δική μου».
Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ τα πηγαίνει καλά και με την μαγειρική. «Δεν κάνω δίαιτες. Άλλωστε, φαίνεται . Θα έπρεπε να κάνω, γιατί τα παραπανίσια κιλά πάντα προκαλούν προβλήματα, αλλά επειδή μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα υγείας, δεν προσέχω ιδιαίτερα. Μου αρέσει το καλό φαγητό. Συνήθως εγώ στο σπίτι αναλαμβάνω τα ρουμελιώτικα εδέσματα, κοντοσούβλι, μπριζόλες στα κάρβουνα, barbeque όπως το λένε τώρα. Το Πάσχα ή τον Δεκαπενταύγουστο φτιάχνω το αρνί της σούβλας, αλλά και κοκορέτσι ξέρω να φτιάχνω»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved