Αργύρης Ντινόπουλος: Ο γιος του βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμα του στα Εξάρχεια
G-Politics

Αργύρης Ντινόπουλος: Ο γιος του βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμα του στα Εξάρχεια

Νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια εντοπίστηκε ο γιος του Αργύρη Ντινόπουλου.

Ο 33χρονος γιος του πρώην υπουργού Εσωτερικών και επί χρόνια δημάρχου Βριλησσίων, Αργύρη Ντινόπουλου εντοπίστηκε νεκρός στο καναπέ του σπιτιού του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι συγγενείς του ανησύχησαν καθώς από το πρωί της Κυριακής (1/5) δεν απαντούσε σε κλήσεις και μηνύματα. Έτσι το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο πρώην υπουργός, με τη βοήθεια κλειδαρά, άνοιξαν την οικία των Εξαρχείων, οπού και τον αντίκρισαν νεκρό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η πόρτα δεν είχε παραβιαστεί ενώ δεν βρέθηκαν κακώσεις στο άψυχο κορμί του νεαρού με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θάνατο από παθολογικά αίτια.

Όπως αναφέρει το newsbomb.gr o νεαρός Βασίλης Ντινόπουλος έχασε τη ζωή του χτυπημένος από τον διαβήτη τύπου Α, από τον οποίο έπασχε. Πιθανότατα υπέστη υπογλυκαιμία, έχασε τις αισθήσεις του και το σάκχαρο τον «χτύπησε» στην καρδιά. Το γεγονός ότι δεν υπήρχε κάποιος στο σπίτι για να τον βοηθήσει τη στιγμή που υπέστη την κρίση υπογλυκαιμίας, φαίνεται πως αποδείχτηκε μοιραίο για τη ζωή του.

«Παιδιά, ο Βασίλης δεν είναι πια μαζί μας. Θα τον αποχαιρετήσουμε οι στενοί συγγενείς του και οι δικοί του φίλοι και συνεργάτες την Τετάρτη 4/5/2022 στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας ώρα 09:30.», αναφέρεται στη σελίδα του στα social media

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved