G-Politics

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Κοσμοπλημμύρα στον καθεδρικό ναό του Μιλάνου για το τελευταίο «αντίο»

Gossip-tv Team

Το τελευταίο «αντίο» είπαν συγγενείς, φίλοι και οπαδοί του Σίλβιο Μπερλουσκόνι ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών. 

Η τελετή της κηδείας έγινε στον καθεδρικό ναό του Μιλάνου όπου βρέθηκαν πάνω από 10.000 άτομα, μέσα και έξω από την εκκλησία. Μάλιστα στον προαύλιο χώρο είχαν τοποθετηθεί γιγαντοθόνες προκειμένου να παρακολουθήσουν όλοι τη νεκρώσιμη ακολουθία.

Οι χώροι γύρω από την εκκλησία ήταν γεμάτοι από αστυνομικούς ενώ τα μέτρα ασφαλείας ήταν ιδιαίτερα αυξημένα στην περιοχή.

berlousconi.jpg

Στην τελετή παρευρέθηκαν η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζώρτζια Μελόνι, το υπουργικό συμβούλιο, ο Σέρτζιο Ματαρέλα και ο Μάριο Ντράγκι μιας και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι υπήρξε τέσσερις φορές πρωθυπουργός της χώρας. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι λόγω του θανάτου και της κηδείας του Μπερλουσκόνι ακυρώθηκαν όλες οι υποχρεώσεις της ιταλικής Βουλής για τρεις μέρες.

Στην Ιταλία βρέθηκαν με αφορμή το δυσάρεστο συμβάν, ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν, ο πρόεδρος του Ιράκ Αμπντούλ Λατίφ Ρασίντ, ο Εμίρης του Κατάρ Χαμάντ μπεν Χαλίφα Αλ Θάνι και ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ.

Δείτε τα πρώτα πλάνα από την κηδεία:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved