Liveblog: Αντίστροφη μέτρηση για την ψήφιση του αμφιλεγόμενου νομοσχεδίου για τα ομόφυλα
G-Politics

Liveblog: Αντίστροφη μέτρηση για την ψήφιση του αμφιλεγόμενου νομοσχεδίου για τα ομόφυλα

Λίγο μετά τις 22:30 αναμένεται η ψηφοφορία για το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, που βρίσκει το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής κοινωνίας απέναντι. Οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών και βουλευτών ξεκίνησαν από χθες, και συνεχίζονται μέχρι αυτή την ώρα, ενώ ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η συγκλονιστική ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

Η κυβέρνηση μετράει τα «κουκιά» και τις διαρροές της, προκειμένου να δει αν θα περάσει ή όχι το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, το οποίο ονομάζει «για την ισότητα στον γάμο», ενώ η ψηφοφορία στη Βουλή αναμένεται να ξεκινήσει λίγο μετά τις 22:30.

Το απόγευμα ολοκληρώθηκε η ομιλία του Πρωθυπουργού, που απάντησε και στις «βολές» του Προέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου, ο οποίος τού έθεσε τρία ερωτήματα σχετικά με το νομοσχέδιο και την ψηφοφορία του.

Ο Αντώνης Σαμαράς ήταν «λάβρος» κατά της κυβέρνησης, και σε μια συγκλονιστική ομιλία, τάχθηκε κατά του νομοσχεδίου.

Δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα η κατοχύρωση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, ξεκαθάρισε με τον πιο σαφή τρόπο ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από το βήμα της Βουλής.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved