Μια βραδιά γεμάτη ομορφιά και πολλούς celebrities!
Inside Stories

Μια βραδιά γεμάτη ομορφιά και πολλούς celebrities!

Μια υπέροχη βραδιά γεμάτη ομορφιά και λαμπερές παρουσίες

Με ένα λαμπερό opening party ο πολυβραβευμένος Ιατρικός Όμιλος Cosmetic Derma Medicine υποδέχτηκε πλήθος επώνυμων καλεσμένων από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας, στα εγκαίνια της νέας του κλινικής στην καρδιά του Πειραιά, στην πλατεία του Αγ. Κωνσταντίνου, απέναντι από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Πρόκειται για έναν υπερσύγχρονο χώρο υψηλής αισθητικής, με ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, όπου οι επισκέπτες του θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν άριστης ποιότητας υπηρεσίες Κλινικής & Αισθητικής Δερματολογίας, Πλαστικής Χειρουργικής και Μεταμόσχευσης Μαλλιών.

Αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής Δερματολογίας & Πλαστικής Χειρουργικής μέσω της “Cosmetic Derma Medicine” και Μεταμόσχευσης Μαλλιών μέσω της “Advanced Hair Clinics”, τη βραβευμένη ως την καλύτερη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών στον κόσμο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό International Medical Travel Journal (IMTJ) και μία από τις πιο εξειδικευμένες κλινικές μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ευρώπη. Δημιουργήθηκε από τον Δρ. Αναστάσιο Βεκρή, Πλαστικό Χειρουργό, μέλος της ISHRS, και Επιστημονικό Διευθυντή της Advanced Hair Clinics και τη Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine.

Στην “Cosmetic Derma Medicine” μπορεί ο καθένας να επιλέξει τη θεραπεία που τον ενδιαφέρει μέσα από ένα ευρύ φάσμα επιλογών για το πρόσωπο όπως Botox, υαλουρονικό οξύ, νήματα, PRP μεσοθεραπεία, Laser ανάπλασης, αποτρίχωσης, ευρυαγγειών, και για το σώμα με πρωτοποριακές μεθόδους Laser λιποαναρρόφησης, λιπόλυσης και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας, που εκτελούνται από έμπειρο και άρτια καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό υπό τις οδηγίες της δερματολόγου - αφροδισιολόγου Δρ. Αμαλίας Τσιατούρα.

Ο πολυβραβευμένος Ιατρικός Όμιλος CDM Medical Group μετρά σήμερα 10 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο (Ιλίσια, Κηφισιά, Γλυφάδα, Περιστέρι, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ρόδο, Ηράκλειο Κρήτης και Λεμεσό). Η εξειδικευμένη ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved