Συνελήφθη γυναίκα - αράχνη για απάτη 250.000 ευρώ! Δήλωνε δημοσιογράφος και φέσωνε τους δήμους
Society

Συνελήφθη γυναίκα - αράχνη για απάτη 250.000 ευρώ! Δήλωνε δημοσιογράφος και φέσωνε τους δήμους

Η 44χρονη είχε υπογράψει με διαδικασίες εξπρές συμφωνητικά έργων συγχρηματοδοτούμενων ακόμη και από Ευρωπαϊκά προγράμματα για εκδηλώσεις στη Θράκη και τη Μακεδονία, που δεν υλοποιούσε!

Γυναίκα - αράχνη με καταγωγή από τη Δράμα πιάστηκε στη Γλυφάδα καταζητούμενη για απάτες... μετά μουσικής και με εικονικές συναυλίες που διοργάνωνε ειδικά στην πόλη της, και μάλιστα με την ιδιότητα της δημοτικής υπαλλήλου, αφού είχε κατορθώσει να διοριστεί στη νομαρχεία Καβάλας.

Σύμφωνα με τη Freddo, χρησιμοποιώντας ως επάγγελμά της αυτό της “δημοσιογράφου της ΕΡΤ” ή “στελέχους της τηλεόρασης”, υποσχόταν σε δήμους της Θράκης και της Μακεδονίας πως μπορεί να κλείσει συμφωνίες με πασίγνωστους καλλιτέχνες και ειδικά με την Γλυκερία. Η 44χρονη δήλωνε πως είναι φίλη της τραγουδίστριας και εκμεταλλευόταν το όνομά της για να παίρνει χρήματα και με την καλλιτέχνιδα να έχει πλήρη άγνοια.
Μάλιστα, το όνομά της, χρησιμοποιούσε το ψεύτικο όνομα “Καλαϊτζή Σοφία”, δεσπόζει και στη λίστα των μεγαλοοφειλετών του δημοσίου με χρέος πάνω από 250.000 ευρώ. Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θράκης, μεταξύ άλλων δείχνει και υπηρεσιακούς παράγοντες που είχαν εξουσιοδοτήσει “εν λευκώ” τη “δημοσιογράφο” στήνοντας “χορό” χιλιάδων ευρώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved