Κακοκαιρία Daniel: Πληροφορίες για πέντε αγνοούμενους στη Μαγνησία - Πόλη - φάντασμα ο Βόλος
Society

Κακοκαιρία Daniel: Πληροφορίες για πέντε αγνοούμενους στη Μαγνησία - Πόλη - φάντασμα ο Βόλος

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι αγνοούμενοι λόγω της κακοκαιρίας Daniel ανέρχονται τελικά στους πέντε, ενώ το μεσημέρι ένας κτηνοτρόφος έχασε τη ζωή του.

Αγωνία για συνολικά πέντε αγνοούμενους στη Μαγνησία, λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας Daniel.

Τα τέσσερα άτομα αγνοούνται στην περιοχή του Νοτίου Πηλίου, ενώ από το μεσημέρι αγνοείται ακόμα ένας άνδρας στον Βόλο, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός, αυτό δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν από τις Αρχές, ενώ επισήμανε ότι σε όλη τη Μαγνησία ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας.

Νέο μήνυμα του «112» για απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη τη Μαγνησία

Νωρίς το βράδυ της Τρίτης, εστάλη νέο μήνυμα από την υπηρεσία της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας προς τους κατοίκους της Μαγνησίας, στο οποίο επισημαίνεται ότι παρατείνεται η απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλον τον νομό.

Εντωμεταξύ, στη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας που έγινε νωρίτερα, συζητήθηκε η πολύ δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει η χώρα μας, ενώ η κακοκαιρία Daniel σφυροκοπά τη Θεσσαλία και άλλες περιοχές.

Οι μετεωρολόγοι που συμμετείχαν εκτιμούν ότι πιθανώς είναι η μεγαλύτερη νεροποντή που είχαμε ποτέ στη χώρα, αφού έπεσε πολύ περισσότερο νερό από αυτό στην κακοκαιρία Ιανός, που ήταν το πιο ακραίο φαινόμενο που συνέβη στην περιοχή, από άποψη ύψους βροχής σε ενα 24ωρο. Συνήθως, τέτοια φαινόμενα συμβαίνουν τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved