Society

Ραγίζει καρδιές ο πυροσβέστης που έχασε τη γυναίκα και το έξι μηνών βρέφος του στο Μάτι

Gossip-tv Team

 Στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένος ο πυροσβέστης, Ανδρέας Δημητρίου, ο οποίος στις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι έχασε τη γυναίκα του και το μόλις 6 μηνών βρέφος του.

Σε ένα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, ο πυροσβέστης – σύμβολο περιγράφει, λεπτό προς λεπτό, όσα έζησε την ημέρα που άλλαξε η ζωή του για πάντα.
Πώς μετέφερε τη γυναίκα του στα χέρια με σοβαρά εγκαύματα, ψάχνοντας ασθενοφόρο, και πώς «αποχαιρέτησε» το 6 μηνών μωρό του στο νοσοκομείο. Ποια ήταν τα τελευταία λόγια της γυναίκας του, σε γράμμα που υπαγόρευσε εκείνη σε διασώστη μέσα στο ασθενοφόρο.
Μεταξύ άλλων αποκάλυψε το αποχαιρετιστήριο γράμμα της γυναίκας του: «Μέρες μετά όταν πήγα στο νοσοκομείο, αφού είχε “φύγει” η Μαργαρίτα, μαζί με τα άλλα τα χαρτιά που μου έδωσαν που ήταν απαραίτητα για να γίνει η ταφή της, μου έδωσαν κι ένα γράμμα που είχε αφήσει χωρίς να το ξέρω. Μου έδωσαν ένα γράμμα, το οποίο το είχε υπαγορεύσει στον διασώστη. Και το οποίο ήταν ένα γράμμα αποχαιρετισμού με κάποιο τρόπο. Μέσα αναφέρει εμένα και τους γονείς της, δεν αναφέρει πουθενά τον μπέμπη. Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό, δεν ξέρω αν μπορεί να ερμηνευτεί κάπως αυτό. Το υπαγόρευσε όσο ήταν στο ασθενοφόρο γιατί μετά την διασωληνώσανε και την βάλανε σε καταστολή. Το γράμμα ήταν τα τελευταία της λόγια προς εμένα»!
Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα από την εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και την συγκλονιστική συνέντευξη του πυροσβέστη, Ανδρέα Δημητρίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved