Πόσο κόκκινο κρέας χρειάζονται τα παιδιά;
Inside Stories

Πόσο κόκκινο κρέας χρειάζονται τα παιδιά;

Πανευρωπαϊκή μελέτη στην οποία συμμετείχε και η Ελλάδα υποστηρίζει ότι η κατανάλωση κόκκινου κρέατος και κυρίως επεξεργασμένου αυξάνει τη θνησιμότητα, γεγονός που προκαλεί για ακόμη μια φορά προβληματισμό για τη διατροφή μας.

Συγκεκριμένα, η κατανάλωση κόκκινου κρέατος, και μάλιστα επεξεργασμένου όπως είναι τα αλλαντικά (μπέικον, λουκάνικα κ.λπ.), αυξάνει την πρώιμη θνησιμότητα, κυρίως από στεφανιαία νόσο και δευτερευόντως από κακοήθεις νεοπλασίες. Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved