Ο δημοσιογράφος που έγινε συγγραφέας
Inside Stories

Ο δημοσιογράφος που έγινε συγγραφέας

Ο δημοσιογράφος Πάνος Βήττας γνωστός από την τηλεόραση σε πολλές εκπομπές life style αλλά και μουσικές σε μεγάλα κανάλια εδώ και χρόνια, σε ένα διαφορετικό ρόλο αυτή την φορά του συγγραφέα σε ένα μυθιστόρημα .

Ένα τυχαίο γεγονός δηλαδή η αναζήτηση της οικογενειακής του ιστορίας στο Internet, τον οδήγησαν στην Ιταλία και τότε ξεκινά η εξερεύνηση στην Φλωρεντία μέσα από τις σελίδες του βιβλίου. Όμως τίποτε δεν είναι απλό και οι περιπέτειες σε καταιγιστικούς ρυθμούς με «άφθονο» life style δεν θα αφήσουν κανένα ασυγκίνητο. Η περίληψη δίνει το στίγμα δηλαδή τι κρύβουν οι σελίδες του βιβλίου.

Γνωστή οικογένεια τραπεζιτών στη Φλωρεντία με πλούσια φιλανθρωπική δράση ξεκληρίζεται στον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο. Διασώζεται ένα κορίτσι, ο τίτλος ευγένειας και το palazzo. Ένας Δημοσιογράφος αναζητά τις ρίζες του. Το πεπρωμένο τον οδηγεί στην Ιταλία όπου ανέλπιστα κληροδοτεί τον τίτλο, το οικόσημο της οικογένειας και την αμύθητη περιουσία.

«Είσαι ο βαρώνος της Φλωρεντίας»... άραγε όλος αυτός ο πλούτος, ο ξεχασμένος ίσως πάνω από έναν αιώνα ο θεός τον χρωστούσε σε μένα ή ήμουν ο εκλεκτός για ένα σκοπό που ακόμα δεν γνωρίζω? Δεν ξέρω τον λόγο αλλά ένιωθα ότι έκλεβα λίγο από την λάμψη του διάσημου βρετανού πράκτορα που έβλεπα στις ταινίες από μικρός χωρίς τις δύσκολες σκηνές χωρίς τους κακούς όλα ρομαντικά και παιδικά. Καθώς η αδρεναλίνη έχει ποτίσει το σώμα μου σαν Δημοσιογράφος καλούμαι να παίξω έναν άλλο ρόλο σε ένα κόσμο που κινείται με άλλες ταχύτητες και καύσιμο το χρήμα... έτσι και αλλιώς στην ζωή το μόνο προβλέψιμο είναι το Απρόβλεπτο.
Το βιβλίο θα το βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved