Λαμπεροί καλεσμένοι στο πάρτι του νέου καταστήματος Fred στη Γλυφάδα!
Inside Stories

Λαμπεροί καλεσμένοι στο πάρτι του νέου καταστήματος Fred στη Γλυφάδα!

Μοντέλα, συγκροτήματα και πολλές λαμπερές παρουσίες έδωσαν το «παρών» στο μεγάλο πάρτι του νέου πολυκαταστήματος παπουτσιών της δημοφιλούς εταιρείας Fred.

Βρεθήκαμε στον εντυπωσιακό χώρο στη Γλυφάδα, για να δούμε από κοντά τα αυθεντικά και πρωτότυπα σχέδια και να παρακολουθήσουμε μία εκδήλωση γεμάτη εκπλήξεις!

Η Τζένη Μελιτά μας υποδέχθηκε στα κόκκινα με ένα μεγάλο χαμόγελο! Λίγο αργότερα, όμορφα μοντέλα περπάτησαν στο κόκκινο χαλί μαγνητίζοντας τα βλέμματα πάνω σε ψηλοτάκουνες γόβες αλλά και στα πιο cool sneakers. Παγιέτες, μεταλλικές και γούνινες λεπτομέρειες, υπερυψωμένοι πάτοι ήταν μόνο μερικά από τα trends που ξεχωρίσαμε. Η συλλογή είχε μεγάλη ποικιλία σε σχέδια για κάθε γούστο, για αυτό άλλωστε και τα παπούτσια με σήμα το μουστάκι αποτελούν σταθερά την αγαπημένη επιλογή των διασήμων που τα επιλέγουν τόσο για τις καθημερινές όσο και για τις επίσημες εμφανίσεις τους.

Αφού είδαμε τα υπέροχα σχέδια, κατευθυνθήκαμε στον μπουφέ και απολαύσαμε ζεστό κόκκινο χριστουγεννιάτικο κρασί που μας ζέστανε ενόσω απολαμβάναμε τη γιορτινή ατμόσφαιρα και χαζεύαμε τη στολισμένη βιτρίνα. Έπειτα, συμμετείχαμε σε διαγωνισμούς και δωρεές σε Φιλανθρωπικά Ιδρύματα μέχρι την εμφάνιση της μπάντας 48 Ώρες που πραγματικά μας... ξεσήκωσε! Μαζί με το συγκρότημα τραγουδήσαμε, χορέψαμε και κάναμε τα ψώνια μας σε ένα πάρτι που θα μας μείνει αξέχαστο!

Μη χάνεις χρόνο, γιορτές είναι! Επισκέψου και εσύ το νέο κατάστημα Fred στην πλατεία Εσπερίδων στη Γλυφάδα για να δοκιμάσεις τα νέα σχέδια και να περιηγηθείς στον πολύχρωμο και διασκεδαστικό κόσμου τους. Ανανέωσε το στιλ σου και νιώσε μια κομψή σταρ που κινείται με άνεση και αυτοπεποίθηση! Είναι σίγουρο ότι με ένα ζευγάρι Fred θα κάνεις τα πιο chic και άνετα βήματα κάθε μέρα της νέας χρονιάς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved