Τρόμος στο Παρίσι: Αυτός είναι ο δράστης της επίθεσης στο αεροδρόμιο του Ορλί (Pics+Vids)
Inside Stories

Τρόμος στο Παρίσι: Αυτός είναι ο δράστης της επίθεσης στο αεροδρόμιο του Ορλί (Pics+Vids)

Ειδήσεις | Επίθεση Γαλλία: Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (18/03/2017) τα στοιχεία του άνδρα που σκοτώθηκε το πρωί από τις δυνάμεις ασφαλείας στο αεροδρόμιο του Ορλί, νότια του Παρισιού, αφού προηγουμένως είχε αρπάξει το όπλο ενός στρατιωτικού, όπως έγινε γνωστό από το γαλλικό υπουργείο Εσωτερικών.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, ο δράστης ονομαζόταν Ζαγέντ Μπ. (Zayed B.), ήταν 39 ετών, γεννημένος στο Παρίσι και ζούσε στην περιοχή Βαλ Ντ΄Ουάζ (γαλλ. Val - D'Oise).

Όπως αναφέρει, ειδικότερα, το γαλλικό περιοδικό «Le Parisien», ο 39χρονος Ζαγέντ βρισκόταν υπό δικαστικό έλεγχο για εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου. Ο ίδιος φέρεται, σύμφωνα με πηγές της γαλλικής αστυνομίας, να είχε διαπράξει στο παρελθόν ένοπλη ληστεία.

Εξάλλου, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ο δράστης είχε καταδικαστεί για σωρεία κλοπών. Το 2001, είχε κριθεί ένοχος από γαλλικό δικαστήριο για ένοπλες επιθέσεις σε ταχυδρομεία και τράπεζες.

Το χρονικό της επίθεσης

Περίπου στις 09:30 (ώρα Ελλάδας), «ένας άνδρας άρπαξε ένα όπλο από έναν στρατιωτικό και στη συνέχεια κατέφυγε μέσα σε ένα κατάστημα του αεροδρομίου, πριν σκοτωθεί από τις δυνάμεις ασφαλείας», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών.

Δείτε την πρώτη φωτογραφία από το σημείο της επίθεσης.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved