Βίκυ Καγιά: Πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Βούλγαρη & αποκαλύπτει γιατί είπε το μεγάλο «ναι»

Instagram / vickykaya_

Showbiz

Βίκυ Καγιά: Πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Βούλγαρη & αποκαλύπτει γιατί είπε το μεγάλο «ναι»

Η Βίκυ Καγιά παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο Madame Figaro και μίλησε για όλους και για όλα!

Το γνωστό μοντέλο - παρουσιάστρια μίλησε για τον νέο της ρόλο στην ταινία Πολύδροσο του Αλέξανδρου Βούλγαρη, που κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου, καθώς και για τα ονειρικά κομμάτια του οίκου Jean Paul Gaultier, με τα οποία ντύθηκε στη νέα της φωτογράφιση.

H Βίκυ Καγιά πρωταγωνίστρια σε ταινία! «Η ταινία άγγιξε κάποια κομμάτια του εαυτού μου»

Viki-Kagia.jpg

Instagram / vickykaya_

Σχετικά με την αντίδρασή της όταν της πρότειναν να πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Αλέξανδρου Βούλγαρη η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε:

"Τρόμαξα. Νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα. Στην αρχή είπα "όχι", αλλά ο Αλέξανδρος μου ζήτησε να συναντηθούμε και να τα πούμε από κοντά. Όταν τον είδα, όπως και τη Σοφία, με αυτά τα γλυκά όμορφα πρόσωπα και την υπέροχη ήρεμη ενέργεια, και αρχίσαμε λίγο να μιλάμε, στο πρώτο δεκάλεπτο ένιωσα ότι μπορώ να το κάνω. Επίσης, διαπίστωσα κάτι άλλο που μου φάνηκε ενδιαφέρον: και οι τρεις μας είμαστε από το Πολύδροσο. Του είπα, λοιπόν: "Πιστεύεις ότι μπορώ να το κάνω; Να σε εμπιστευτώ; Γιατί η υποκριτική δεν είναι κάτι που μπορώ να υπηρετήσω χωρίς να χρειαστώ βοήθεια". Αφού με διαβεβαίωσε ότι θα μου την παρέχει, μου θύμισε μια ιστορία για τότε που είχα βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος του 15μελούς στο σχολείο. "Είχες έρθει πίσω στις τουαλέτες, εκεί όπου μαζεύονταν όλοι για να καπνίσουν, και είπες: "Μάγκες, σήμερα ψηφίζουμε, είναι οι εκλογές. Αφήστε τα τσιγάρα και ελάτε να με ψηφίσετε γιατί θέλω να βγω στο 15μελές για να κάνω ωραία πράγματα για το σχολείο”. Σε κοιτάξαμε όλοι καλά καλά, σβήσαμε τα τσιγάρα, ήρθαμε και σε ψηφίσαμε" είπε. Τότε συνειδητοποίησα ότι τον Αλέξανδρο τον γνωρίζω από το σχολείο, το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου".

viki-kagia.jpg

Instagram / vickykaya_

Όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο η πρώτη της αντίδραση σχετικά με τον ρόλο ήταν αρνητική η ίδια αποκάλυψε:

"Όχι, δεν είναι αυτό. Απλά ξέρω το στυλ του Αλέξανδρου και τι θέλει, ξέρω ποια είναι η Σοφία Κόκκαλη, τι ρόλους έχει υπηρετήσει, τους σκηνοθέτες των οποίων έχει υπάρξει μούσα και σκέφτηκα: "Πού πας; Τι θα κάνεις εσύ εκεί;". Δεν είχε να κάνει με δικό μου, προσωπικό φόβο, μήπως εκτεθώ... Δεν ήθελα να απογοητεύσω την ομάδα. Ένα project όπως το Πολύδροσο είναι κάτι τελείως εσωτερικό και διαφορετικό από αυτό που είμαι εγώ".

Photo-shared-by-Vicky-Kaya-on-January-10-2024-tagging-@louisvuitton-and-@ad_communications..jpg

Instagram / vickykaya_

Σχετικά με τον Jean Paul Gaultier και τα συναισθήματά της για τα νέα του κομμάτια, τα οποία φορά στη νέα της φωτογράφιση τόνισε:

"Είναι τεράστια τιμή που φοράω Gaultier σε αυτό το εξώφυλλο. Μιλάμε για έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και άνθρωπο. Είναι όντως το enfant terrible. Σε μια εποχή όπου στη μόδα όλα γίνονταν με έναν συγκεκριμένο τρόπο ήρθε και έκανε την επανάσταση. Αλλά είναι τόσο ταπεινός και όμορφος άνθρωπος, τόσο γλυκός και γενναιόδωρος, που λες, τελικά, ότι τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν είναι τυχαίο. Γιατί η ηθική και η αισθητική είναι στοιχεία που, αν δεν τα έχεις μέσα σου, στο DNA σου, δεν μπορείς να παραγάγεις αυτό το διαχρονικό έργο".

Photo-by-Vicky-Kaya-on-October-03-2023..jpg

Instagram / vickykaya_

Διαβάστε επίσης:

Βίκυ Καγιά: Στην Ακρόπολη με τα δύο παιδιά της, Μπιάνκα και Κάρολο

Μπιάνκα Κρασσά: Ποζάρει για πρώτη φορά ως μοντέλο, μαζί με τη μητέρα της Βίκυ Καγιά!

Καγιά: Απαντά στα δημοσιεύματα χωρισμού από τον Κρασσά -«Έμεινα παγωτό, μαρμαροκολώνα…»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved