Μπιάνκα Κρασσά: Ποζάρει για πρώτη φορά ως μοντέλο, μαζί με τη μητέρα της Βίκυ Καγιά!
Showbiz

Μπιάνκα Κρασσά: Ποζάρει για πρώτη φορά ως μοντέλο, μαζί με τη μητέρα της Βίκυ Καγιά!

Δεν λένε ότι το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει; Ε, αυτό ακριβώς έγινε και με τη Βίκυ Καγιά και την κόρη της Μπιάνκα Κρασσά η οποία φυσικά είναι μία κούκλα! 

Αν και όταν είχε ερωτηθεί από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή αν θα άφηνε την κόρη της να ασχοληθεί με το μόντελινγκ σε πρόσφατη συνέντευξή της, εκείνη απάντησε πως αυτή είναι μία ερώτηση που πρέπει να απαντήσει ο πατέρας της μικρής, ο Ηλίας Κρασσάς ο οποίος μάλλον είναι πολύ αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, τελικά η Μπιάνκα έγινε για λίγο μοντέλο!

Αφορμή στάθηκε η επετειακή οικολογική γούνα γνωστής φίρμας ρούχων που τα τελευταία δέκα χρόνια γνωρίζει μεγάλη επιτυχία.

Μαμά και κόρη ποζάρουν με χαμόγελα και πολύ χαρούμενες φορώντας για τις ανάγκες της φωτογράφησης τη γούνα αυτή με τη Βίκυ Καγιά να κρατάει τρυφερά στην αγκαλιά της την κατάξανθη και κούκλα Μπιάνκα.

Μάλλον λοιπόν η μικρούλα η οποία ήρθε στον κόσμο το 2015 και από τότε άλλαξε όλος ο κόσμος για την όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο, και φυσικά τον επιχειρηματία σύζυγό της ο οποίος έχει άλλα δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του.

Και ύστερα, το 2018 το ζευγάρι υποδέχτηκε και ένα αγοράκι, τον Κάρολο ο οποίος μοιάζει καταπληκτικά στον μπαμπά του.

Δείτε παρακάτω τη φωτογράφηση μαμάς και κόρης:

https://www.instagram.com/p/C3sj69fohyu/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved