Εύοσμος: Τα πρόσωπα της τραγωδίας και το προφητικό μήνυμα: «Αν μια μέρα η ταχύτητα με σκοτώσει...»
Inside Stories

Εύοσμος: Τα πρόσωπα της τραγωδίας και το προφητικό μήνυμα: «Αν μια μέρα η ταχύτητα με σκοτώσει...»

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους την τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (8/03) στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα η έξοδος πέντε νέων ανθρώπων... βάφτηκε με αίμα.

Από τα ξημερώματα ο Εύοσμος θρηνεί τέσσερα νέα παιδιά, τέσσερις νέους ανθρώπους γεμάτους όνειρα για ζωή.

Η ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (28/03) στις 3.30 όταν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τα νεαρά παιδιά, έπεσε σε τσιμεντένιο τοίχο τη συμβολή των οδών Αναγεννήσεως και προέκτασης Σμύρνης, πάνω από την περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης.

Ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου ήταν τέσσερα παιδιά νεκρά, τρεις 17χρονοι, όλοι μαθητές ΕΠΑΛ, μεταξύ αυτών και ο οδηγός και ένας 19χρονος.

Στο μεταξύ, σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, ο πέμπτος επιβάτης του αυτοκινήτου. Ο 17χρονος φέρει πολλαπλές κακώσεις, κατάγματα και αιμάτωμα στο θώρακα, ενώ βρίσκεται διασωληνωμένος και σε καταστολή. «Εκείνο που επιθυμούν οι θεράποντες γιατροί είναι να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του» τόνισε σε δηλώσεις του ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ Αναστάσιος Σπανός.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved