Πώς θα φτάσεις γρήγορα στα αγαπημένα σου νησιά;
Inside Stories

Πώς θα φτάσεις γρήγορα στα αγαπημένα σου νησιά;

Ταξίδεψε με άνεση και πολυτέλεια στους πιο όμορφους προορισμούς με την Blue Star Ferries

Τα ελληνικά νησιά ήταν πάντα αγαπημένος προορισμός για μερικούς από τους πιο δημοφιλείς σταρ. Αν λοιπόν θέλεις και εσύ φέτος να κάνεις διακοπές όπως οι γνωστοί celebrities, δεν θα χρειαστεί να πας μακριά...

Όποιον προορισμό και αν επιλέξεις, τώρα μπορείς να κάνεις το ταξίδι σου πιο όμορφο και διασκεδαστικό. Στους άνετους χώρους εξαιρετικής αισθητικής των πλοίων της Blue Star Ferries θα νιώσεις μία πραγματική βασίλισσα και θα απολαύσεις μοναδικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Έτσι, η διαμονή σου εν πλω θα γίνει μία απολαυστική εμπειρία.

Ανακάλυψε τη μοναδική ομορφιά των Δωδεκανήσων

Αν επιλέξεις τα Δωδεκάνησα δεν θα καταλάβεις για πότε θα βρεθείς στο λιμάνι και πότε θα ξεκινήσεις τις βόλτες στα πλακόστρωτα σοκάκια τους! Με καθημερινές αναχωρήσεις από το λιμάνι του Πειραιά με κάποιο από τα πλοία Blue Star 2, Blue Star Patmos, Blue Star Paros και Superfast XII είναι σίγουρο ότι οι διακοπές σου θα ξεκινήσουν αισιόδοξα!

Ταξίδεψε στο απέραντο γαλάζιο των Κυκλάδων

Θέλεις να «παρτάρεις» στη Μύκονο παρέα με την Ariana Grande, την Lady Gaga και τη Lindsay Lohan; Αν, είσαι λάτρης των Κυκλάδων και της έντονης ζωής τους ξεκίνα το ταξίδι σου με τα Blue Star Delos, Blue Star Paros, Blue Star Naxos και Blue Star Patmos που αναχωρούν καθημερινά από Πειραιά!

Γνώρισε τα νησιά του Β.Α. Αιγαίου

Τέλος, αν και εσύ αναζητάς περισσότερη ησυχία, όπως πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ που αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας, επίλεξε τη Χίο, τη Μυτιλήνη, τα Ψαρά ή τις Οινούσσες. Κλείσε εισιτήριο με το Blue Star 1, το οποίο πραγματοποιεί έως και πέντε αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα από το λιμάνι του Πειραιά.

Φτάσε στην Σάμο πιο γρήγορα από ποτέ!

Φέτος, μπορείς να είσαι στη Σάμο, σε μόλις 6 ώρες και 45 λεπτά, χάρη στο νέο δρομολόγιο του Blue Star 2! Με αυτό, το όμορφο νησί συνδέεται με την Κω, τη Ρόδο και την Κάρπαθο, δίνοντάς σου νέες δυνατότητες στον προγραμματισμό των ταξιδιών σου.
Εξερεύνησε το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας
Τέλος, η Blue Star Ferries σε ταξιδεύει με καθημερινές αναχωρήσεις και στην πανέμορφη Κρήτη, από Πειραιά για Ηράκλειο με το Blue Horizon και από Πειραιά προς Χανιά με το Blue Galaxy, ενώ την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιούνται και επιπλέον ημερήσιες αναχωρήσεις. Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την ANEK LINES.

Ζήσε μία μοναδική εμπειρία ταξιδεύοντας

Τώρα δεν έχεις τίποτα να ζηλέψεις από τα πολυτελή ιδιωτικά κότερα! Κάνε βόλτα στα μαγαζιά του πλοίου και ανακάλυψε από λαμπερά κοσμήματα και καλλυντικά μέχρι είδη ταξιδιού και ένδυσης. Χαλάρωσε στα μπαρ του ανοιχτού και κλειστού καταστρώματος και δοκίμασε γευστικά σνακ και δροσερά ροφήματα με θέα το απέραντο γαλάζιο. Για ένα ολοκληρωμένο γεύμα επισκέψου το εστιατόριο A la Carte, ή το Self Service Goody’s Burger House και στη συνέχεια χαλάρωσε στην καμπίνα σου.

Και το καλύτερο; Σέρφαρε στο Internet με κάρτα wifi και κάνε ανάληψη μετρητών από το ΑΤΜ του πλοίου, σε περίπτωση που δεν πρόλαβες να τακτοποιήσεις τις τελευταίες εκκρεμότητες πριν φύγεις από την Αθήνα!

Γνώρισε δύο νέες και καινοτόμες υπηρεσίες που σου προσφέρει η Blue Star Ferries

Η υπηρεσία @sea είναι ό,τι καλύτερο για να διασκεδάσεις και να ψυχαγωγηθείς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σου, ακόμα και χωρίς να συνδεθείς στο διαδίκτυο. Πρόκειται για το νέο, διαδραστικό, πολυχρηστικό portal που σου προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες. Πάρε το λάπτοπ το smartphone ή το tablet σου, επίλεξε το wifi δίκτυο του πλοίου και χωρίς να χρειαστεί σύνδεση στο Internet μπορείς να διαβάσεις χρηστικές πληροφορίες αλλά και να ψυχαγωγηθείς παρακολουθώντας συναρπαστικές ταινίες, ακούγοντας μουσική και παίζοντας παιχνίδια.
Ταξιδεύεις με τα παιδάκια σου; Βοήθησέ τα να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους και να έχουν ένα όμορφο και διασκεδαστικό ταξίδι με τον BlueStarino. Ζήτα το μπλοκ ζωγραφικής και τις ξυλομπογιές Bluestarino, με τα οποία οι μικροί επιβάτες μπορούν να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον χρόνο τους και να απολαύσουν ένα ευχάριστο ταξίδι παρέα με τον συναρπαστικό ήρωα.
Αναζήτησε τις τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες του πλοίου που είναι ειδικά διακοσμημένες οικογενειακές καμπίνες με τον παιδικό ήρωα BlueStarino*!
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκπτώσεις και προσφορές μπορείτε να πληροφορηθείτε στο www.bluestarferries.com, στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή στην Blue Star Ferries, τηλ.: 210-8919800.

Φέτος, ξεκίνα τις διακοπές σου με χαμόγελο και αισιοδοξία, ταξιδεύοντας με τη Blue Star Ferries στους πιο όμορφους προορισμούς και απόλαυσε στο έπακρο το Καλοκαίρι σου!

*Διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό και δεν υπάρχει δυνατότητα κράτησης. Εάν το εισιτήριό σας είναι για 4κλινη εξωτερική καμπίνα με την επιβίβασή σας στο πλοίο επισκεφτείτε τη Ρεσεψιόν για να ενημερωθείτε σχετικά με τη διαθεσιμότητα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved