Ροφήματα με ζάχαρη: Γιατί πρέπει να αποφεύγονται στην εγκυμοσύνη
Inside Stories

Ροφήματα με ζάχαρη: Γιατί πρέπει να αποφεύγονται στην εγκυμοσύνη

Οι ειδικοί συμβουλεύουν τις γυναίκες να αποφεύγουν την κατανάλωση ζάχαρης κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης κυρίως για τον κίνδυνο ανάπτυξης διαβήτη κύησης, μιας κατάστασης επικίνδυνης τόσο για τη μητέρα όσο και για το έμβρυο.

Η κατανάλωση γλυκών και τροφών με ζάχαρη ενέχει και άλλους κινδύνους, όπως η πυροδότηση φλεγμονής στους αναπτυσσόμενους πνεύμονες του παιδιού.
Σύμφωνα με νέα αμερικανική μελέτη ερευνητών της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ, η κατανάλωση ροφημάτων με ζάχαρη κατά τη διάρκεια της κύησης αυξάνει τον κίνδυνο τα παιδιά να γίνουν υπέρβαρα.

Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved