Πώς θα χάσεις κιλά και θα ετοιμάσεις το σώμα σου για την παραλία σε χρόνο-ρεκόρ!
Inside Stories

Πώς θα χάσεις κιλά και θα ετοιμάσεις το σώμα σου για την παραλία σε χρόνο-ρεκόρ!

Το φετινό Καλοκαίρι έκανε μια «καυτή» είσοδο και το πιο πιθανό είναι, λοιπόν, ότι οι φίλες σου κανονίζουν ήδη τις διακοπές τους και τις καλοκαιρινές εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου. Κάπου εδώ ξεκινούν τα προβλήματά σου. Διότι θέλεις κι εσύ να δροσιστείς, αλλά σε καμία περίπτωση δεν νιώθεις έτοιμη να εμφανιστείς στην πλαζ!

Τι κι αν «χτυπήθηκες» στο γυμναστήριο τον Χειμώνα; Τι κι αν ακολούθησες μια υγιεινή διατροφή όλη τη χρονιά; Ο «εφιάλτης» της κυτταρίτιδας δεν λέει να φύγει και δυστυχώς, το τοπικό πάχος παραμένει στα «καυτά» σημεία, «στοιχειώνοντας» τα καλοκαιρινά σου όνειρα!
Προλαβαίνεις να πεις «αντίο» στο τοπικό λίπος και την κυτταρίτιδα
Μην τα βάφεις «μαύρα». Δεν είσαι η μόνη γυναίκα που αρνείται πεισματικά να βγει φέτος στην παραλία εξαιτίας της κυτταρίτιδας! Ευτυχώς, όμως, υπάρχουν λύσεις και προϊόντα που μπορούν να σε βοηθήσουν να ετοιμάσεις το σώμα σου για την πλαζ σε χρόνο-ρεκόρ και να φορέσεις -επιτέλους- εκείνο το σέξι μπικίνι που αγόρασες πέρσι.

1

Όπως πολύ καλά γνωρίζεις, εμείς πρώτα δοκιμάζουμε και μετά προτείνουμε και τώρα ήρθε η ώρα να σου δείξουμε το νέο πολυδραστικό προϊόν που κέρδισε τις εντυπώσεις μας.

Ο λόγος για τη Thermal LIPOUT Bodycreme από την ελληνική εταιρία Lavish Care. Πρόκειται για μια λιποδιαλυτική και συσφικτική κρέμα σώματος, η οποία στοχεύει στη σύσφιξη της επιδερμίδας, τη μείωση του τοπικού πάχους και την καταπολέμηση της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

2

«Hot» προϊόν σε «hot» τιμή!
Γιατί μας ενθουσίασε; Διότι ουσιαστικά «λιώνει» το τοπικό λίπος και την κυτταρίτιδα, ενώ κυκλοφορεί και σε μια ιδιαίτερα προσιτή τιμή (μπορείς να αποκτήσεις τη Thermal LIPOUT σε προσφορά γνωριμίας, με δωρεάν μεταφορικά και μόνο με 19 ευρώ και αν πάρεις δύο, μόνο με 29,80 ευρώ). Ναι, είναι «hot»!

Πώς λειτουργεί η συγκεκριμένη κρέμα; Αυτό που αξίζει να γνωρίζεις για να κατανοήσεις πώς θα δράσει επάνω σου είναι ότι κύριο συστατικό της είναι το LipoutTM, ένα καλλυντικό συστατικό που «ξυπνά» τους μηχανισμούς καύσης λίπους, επιταχύνει τη μείωση των πόντων στην περιοχή εφαρμογής και συμβάλλει στην αναδιαμόρφωση της σιλουέτας.

Το λένε και οι έρευνες
Και αν έχεις αμφιβολίες, τότε σε ενημερώνουμε ότι έγιναν και έρευνες (σε 61 γυναίκες και άνδρες από 18 ως 60 ετών) για το συγκεκριμένο προϊόν και το αποτέλεσμά τους έδειξε ότι υπήρξε μέση μείωση πόντων έως 2,6 εκατοστά στην περιοχή της κοιλιάς, των μηρών και των γλουτών. Κι όμως!

3

Φρόντισε τον εαυτό σου!

Άρχισε να ζεις, λοιπόν, το Καλοκαίρι σου και να ετοιμάζεις το μεγάλο comeback στις αγαπημένες σου παραλίες. Βάλε την κρέμα σου, συνέχισε να ασκείσαι δύο με τρεις φορές την εβδομάδα και μην ξεχνάς να ενυδατώνεις το σώμα σου τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά.

Άρχισε να καταναλώνεις περισσότερα φρούτα και λαχανικά και φρόντισε να πίνεις αρκετό νερό μέσα στη μέρα. Θα δεις ότι θα αποδειχθεί πολύτιμος σύμμαχος στη «μάχη» κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Πρώτα, όμως, βρες τη Thermal LIPOUT Bodycreme. Πού θα την εντοπίσεις; Σε χώρους αισθητικής και φυσικά, στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Lavish Care lavishcare.eu!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved