Σου βρήκαμε 5 θέρετρα για να αράξεις σαν να μην υπάρχει αύριο
Inside Stories

Σου βρήκαμε 5 θέρετρα για να αράξεις σαν να μην υπάρχει αύριο

Για σένα που θες να πας τη βαλίτσα μακριά.

 

Υπάρχουμε εμείς που επιστρέψαμε στην πικρή πραγματικότητα του χειμώνα, αλλά υπάρχουν και άλλοι που ακόμη μπορούν να διακοπάρουν. Επειδή, λοιπόν, εμείς εδώ έχουμε μάθει να μην είμαστε ζηλόφθονες και να χαιρόμαστε με τη χαρά του συνανθρώπου, σάς έχουμε πέντε τέλεια μέρη, τα οποία πέφτουν μεν κομματάκι μακριά, ωστόσο αν κάνετε το μεγάλο βήμα θα αποζημιωθείτε.

Κι επειδή φαντάζομαι, όπως όλοι μας, έτσι κι εσείς, το καλοκαίρι περισσότερο κουραστήκατε, παρά γεμίσατε μπαταρίες, σάς δίνουμε πέντε προτάσεις για θέρετρα που θα σας βοηθήσουν και να συνεχίσετε σε καθημερινά tempo, αλλά και να ξεκουραστείτε.

Καλά τα ταξίδια από το ένα νησί στο άλλο, καλά τα μπαρ, τα ξενύχτια, οι εκδρομές, οι... τρεις παραλίες σε μια μέρα, αλλά εμείς εδώ θα σας προτείνουμε πέντε θέρετρα, στα οποία θα πάτε, θα αφήσετε τις βαλίτσες σας και θα χαλαρώσετε. Αρκεί να έχετε χρόνο, χρήματα και όρεξη για ένα μακρινό ταξίδι. Μετά; Κλείστε τα κινητά, αφήστε ένα σημείωμα στους φίλους σας και ποστάρετε ένα «προσωρινά κλειστό» στο facebook, με μία φατσούλα και μία λεζάντα «νιώθει… αραχτός και λάιτ» στην τοποθεσία…

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved