Δώρα Ζέμπερη: Πού κρύβεται ο δολοφόνος - Αυτό είναι το προφίλ του
Inside Stories

Δώρα Ζέμπερη: Πού κρύβεται ο δολοφόνος - Αυτό είναι το προφίλ του

Ανοίγουν το ένα μετά το άλλο τα στόματα – Σε ποιες περιοχές εκτιμούν οι Αστυνομικοί ότι κινείται – Τα νέα στοιχεία, οι μαρτυρίες και η… διαδρομή του κινητού

Κοντά στην εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού είναι η Ελληνική Αστυνομία καθώς, μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερα στοιχεία φτάνουν στα χέρια των έμπειρων αξιωματικών.

Σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες, οι αστυνομικοί αναζητούν ένα άνδρα, μικρόσωμο και αδύνατο, πιθανότατα αλλοδαπό, ασιατικής καταγωγής, τον οποίο έχει καταγράψει και κάμερα κλειστού κυκλώματος κοντά στον τόπο του εγκλήματος.

Εκεί εντοπίζεται και το πρώτο στίγμα του κινητού της 32χρονης. Όπως εκτιμάται, ο δολοφόνος κινήθηκε από το Β’ Νεκροταφείο προς τον σταθμό του Περισσού. Ωστόσο δεν φαίνεται να έχει επιβιβαστεί σε κάποιο συρμό, μιας και δεν εντοπίζεται στις κάμερες ασφαλείας του ΗΣΑΠ.

Το αμέσως επόμενο στίγμα εντοπίζεται στην κεραία κάλυψης στην περιοχή της Κυψέλης, ενώ στη συνέχεια, το κινητό διαγράφει έναν περίεργο κύκλο, δίνοντας το τρίτο στίγμα σε κεραία στα Πετράλωνα και το τελευταίο, προτού απενεργοποιηθεί η συσκευή, στην ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας.

Στη συγκεκριμένη περιοχή έχουν στρέψει και το ενδιαφέρον τους οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. καθώς εκτιμούν ότι ο δράστης πούλησε το κινητό σε νόμιμο κατάστημα ή σε κλεπταποδόχο.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved