Υποκλινόμαστε! 12 μαμάδες που πάλεψαν με τον καρκίνο ποζάρουν χαμογελαστές δίπλα στα παιδιά τους
Inside Stories

Υποκλινόμαστε! 12 μαμάδες που πάλεψαν με τον καρκίνο ποζάρουν χαμογελαστές δίπλα στα παιδιά τους

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου και μαμάδες, οι οποίες βγήκαν νικήτριες μέσα από τη «μάχη» με την αρρώστια, στέλνουν το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα.

Η 4η Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου και σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, σχεδόν το 50% των πιο συχνών μορφών καρκίνων μπορεί να προληφθεί. Άλλωστε, αυτός είναι και ο σκοπός της Ημέρας αυτής, να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν όλοι, μέσα από δράσεις κι εκστρατείες, για το πόσο σημαντική είναι η πρόληψη. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ο καρκίνος είναι η δεύτερη αιτία θανάτου παγκοσμίως, μετά τις καρδιαγγειακές παθήσεις.

Βέβαια, η επιστήμη σημειώνει σημαντικές προόδους και χάριν αυτών, τα ποσοστά επιβίωσης των ασθενών έχουν αυξηθεί σημαντικά. «Γνωρίζουμε πώς να τον προλαμβάνουμε. Γνωρίζουμε πώς να τον εντοπίζουμε. Γνωρίζουμε πώς να τον θεραπεύουμε όλο και καλύτερα. Και κερδίζουμε στη μάχη κατά του καρκίνου», δηλώνει ο Christoph Leroy, υπεύθυνος επικοινωνίας της Ένωσης κατά του Καρκίνου στη Γαλλία.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved