Κατακράτηση; Λάβετε δράση για αποτοξίνωση τώρα!
Inside Stories

Κατακράτηση; Λάβετε δράση για αποτοξίνωση τώρα!

Υπάρχει μία ανεπιθύμητη κατάσταση η οποία ταλαιπωρεί γυναίκες και άνδρες, με τις πρώτες να έχουν το προβάδισμα σε αυτή την κούρσα δρόμου. Ονομάζεται «Κατακράτηση Υγρών» και είναι υπεύθυνη για το δυσάρεστο αίσθημα πρηξίματος και την αύξηση βάρους η οποία συνήθως δεν ξεπερνά τα 3 κιλά αλλά παραμένει επίπονη και για το σώμα και για την ψυχολογία ενός ατόμου.

Η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται για καθαρό βάρος, λίπος, αλλά για υγρά τα οποία δεν αποβάλλονται από τον οργανισμό με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται στο κυκλοφορικό σύστημα, στους ιστούς και στις διάφορες κοιλότητες του σώματος. Οι αιτίες μπορεί να είναι πολλές, από πολύ απλές όπως η καθιστική ζωή, η εγκυμοσύνη, η έμμηνος ρύση, η χαμηλή πρόσληψη πρωτεϊνών αλλά μπορεί να προέρχονται και από παθολογικά αίτια όπως δυσλειτουργία στο λεμφικό σύστημα, πρόβλημα στην καρδιά, παθήσεις των νεφρών. Καλό είναι για την πλήρη αντιμετώπιση της κατακράτησης να γίνεται αντιληπτό το αίτιο.

Πολέμιος της κατακράτησης είναι η Αποτοξίνωση!

Με ποιους τρόπους επιτυγχάνεται;

• Καταναλώστε όσο περισσότερο νερό μπορείτε ακόμη και αν δεν διψάτε!
• Ασκηθείτε! Η άσκηση οδηγεί στην απώλεια υγρών μέσω του ιδρώτα αλλά και στο αίσθημα δίψας με αποτέλεσμα την πρόσληψη της απαραίτητης ποσότητας νερού.
• Περιορίστε την κατανάλωση αλατιού.
• Περιορίστε το αλκοόλ και τα γλυκά.
• Κοιμηθείτε περισσότερο! Ο επαρκής ύπνος ελέγχει καλύτερα τα επίπεδα ενυδάτωσης.

Ένα ιδανικό προϊόν που ενισχύει την αποτοξίνωση σε 6 μέρες είναι το SlimDETOX 300ML της SUPERFOODS με τη μοναδική σύνθεση πικραλίδας, σημύδας, πράσινου τσαγιού και αγκινάρας. Η αποτελεσματικότητά του SlimDETOX βασίζεται στις διουρητικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες των 4 φυτών, οι οποίες είναι γνωστές και αποδεδειγμένες μέσα από τη μακροχρόνια χρήση τους.

Αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο για την έναρξη προγράμματος αδυνατίσματος!

Το SlimDETOX δρα ευεργετικά στο ενδοκρινικό, γαστρεντερικό και ουροποιητικό σύστημα. Έχει διουρητικές ιδιότητες και βοηθά στην αποβολή των τοξινών και τη διαχείριση του βάρους. Χάρη στην τεχνογνωσία της SUPERFOODS επιτεύχθηκε ένας μοναδικός και ισορροπημένος συνδυασμός των φυτών, ο οποίος προσφέρει αποτοξίνωση και αίσθημα ευεξίας και αναζωογόνησης! Ανακαλύψτε το SlimDETOX στο www.2happy.gr!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved