Easter alert! Το φετινό δώρο των παιδιών έχει την «υπογραφή» της σειράς Μάσα και ο Αρκούδος
Inside Stories

Easter alert! Το φετινό δώρο των παιδιών έχει την «υπογραφή» της σειράς Μάσα και ο Αρκούδος

Η αντίστροφη μέτρηση για το Πάσχα έχει ξεκινήσει και για όσες μανούλες έχουμε μικρά παιδιά στο σπίτι, αυτό ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει: Η λίστα με τα «υποψήφια» δώρα τους έχει αρχίσει να ολοκληρώνεται και τώρα, μένει μόνο… η «Νο1» επιλογή.

Αλήθεια, ποια θα είναι τα κριτήρια που θα θέσουμε φέτος, ώστε να καταλήξουμε στη «σωστή» απόφαση;

Αν αναλογιστούμε για λίγο το πρόγραμμα που ακολουθούν στην καθημερινότητά τους τα μικρά μας και ίσως μπορέσουμε, να ξεχωρίσουμε τι είναι αυτό που τους δημιουργεί το χαμόγελο στα χείλη και θα ήθελαν να δουν και στο easter gift box τους. Διότι, αγαπητές μανούλες, πολλά μπορεί να είναι αυτά για τα οποία ανυπομονούν μέσα στην ημέρα τους, ωστόσο, μία φράση τους προκαλεί απέραντη χαρά: «Ώρα για τη Μάσα και τον Αρκούδο», τη σειρά που κάθε παιδί δεν χορταίνει να βλέπει.

Και κάπως έτσι, φτάνουμε στο θέμα μας: Τη νέα συλλογή παιχνιδιών Masha & The Bear της Giochi Preziosi, που με έμπνευση από τη γνωστή σειρά, έρχεται να δημιουργήσει νέες περιπέτειες με τα παιδιά από τριών χρονών και άνω και τους αγαπημένους τους ήρωες, αλλά και να δώσει σε εμάς τη λύση, στον προβληματισμό μας σχετικά με το πασχαλινό δώρο τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved