Βραδινή έξοδος για celebrities! (PHOTOS)
Exodos

Βραδινή έξοδος για celebrities! (PHOTOS)

Στο Anniversary Party έδωσαν το παρόν δεκάδες προσκεκλημένοι από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό & επιχειρηματικό κόσμο.

Μία αξέχαστη βραδιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι βρέθηκαν στο Anniversary Party που πραγματοποιήθηκε για τον ενα χρόνο λειτουργίας του εστιατορίου της συμπρωτεύουσας “Marrone”.

Στο Anniversary Party έδωσαν το παρόν δεκάδες προσκεκλημένοι από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό & επιχειρηματικό κόσμο αλλά και πολλοί αγαπημένοι φίλοι του γνωστού πρώην ποδοσφαιριστή και ιδιοκτήτη Παντελή Καφέ αλλά και των συνιδιοκτητών Δημήτρη Καφέ, Κωνσταντίνος Σλαμπάκης, Πέτρος Κανακούδης και Σπύρος Βάλλας.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το νέου μενού του εστιατορίου, βασισμένο στην ελληνική κουζίνα, σε μια μοντέρνα έκδοση με το ανάλαφρο γκουρμέ στύλ του καταξιωμένου chef Κωνσταντίνου Σλαμπάκη, που εξέπληξε τους εκλεκτούς καλεσμένους, με την μεσογειακή κουζίνα στην πιο συγχρονη και comfort εκδοχή της.

Το “Marrone” Comfort Food Restaurant είναι εδώ και ενα χρόνο το «must go place» της συμπρωτεύουσας, που συνδιάζει την γαστρονομική εμπειρία με την υψηλή αισθητική! Βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και απο την πρώτη μέρα λειτουργίας του κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού της βορείου Ελλάδας και οχι μόνο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved