Λάκης Παπαδόπουλος-Vassilikos: Μαζί για περιορισμένες παραστάσεις!
Exodos

Λάκης Παπαδόπουλος-Vassilikos: Μαζί για περιορισμένες παραστάσεις!

Ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Vassilikos ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους αποσπώντας τα καλύτερα σχόλια!

Οι δυο καλλιτέχνες συνδύασαν με έναν απολαυστικό τρόπο τις μουσικές τους και τις κιθάρες τους σε ένα πρόγραμμα γεμάτο με τις επιτυχίες τους αλλά και απρόσμενες διασκευές στη κεντρική σκηνή του «Σταυρού του Νότου»!

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τους δυο καλλιτέχνες πάνω στη σκηνή να τραγουδούν το αγαπημένο και των δυο «I Saw her standing there» των ΒΕΑTLES. Στη συνέχεια οι δυο τους εναλλάσσονταν πάνω στη σκηνή, με αγαπημένα τραγούδια, αυθόρμητα παντρέματα τραγουδιών και πολύ χιούμορ. Ένα από τα πιο δυνατά σημεία του προγράμματος είναι ένα ακουστικό στιγμιότυπο με τους δυο τους πάνω στη σκηνή, μόνο με τις κιθάρες τους διασκευάζοντας τραγούδια όπως το παλτό, πάρε πασά μου, σερενάτα, ήσυχα βράδια και and I love her.

Αν και συνεργάζονται για πρώτη φορά και είναι διαφορετικοί σε πρώτη ανάγνωση, ο Λάκης και ο Vassilikos ταίριαξαν πολύ, σαν άνθρωποι αλλά και σαν καλλιτέχνες, έχοντας πολύ μεγάλη χημεία και αμοιβαία εκτίμηση, γεγονός που μοιράστηκαν με όλους όσοι ήταν εκεί μαζί τους στη πρώτη τους κοινή εμφάνιση. Ο ενθουσιασμός του κόσμου ήταν τόσο μεγάλος που από το χειροκρότημα δεν τους άφηναν να κατέβουν από τη σκηνή.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Vassilikos μαζί, μας περιμένουν για 4 ακόμα παραστάσεις – 19/10, 26/10, 2-3/11 σε μια μουσική παράσταση με τον ανατρεπτικό τίτλο «Retraudio» για να μας δείξουν πως το τραγούδι από τους κατάλληλους ανθρώπους δεν έχει χρόνο, δεν έχει εποχές, δεν έχει εθνικότητα αλλά φτιάχνεται για την απόλαυση, για τη ψυχαγωγία, για τη χαρά και την ουσία αυτής της τέχνης.

Μαζί τους επί σκηνής ο Σωτήρης Ντούβας στα Τύμπανα, ο Μίκης Ατταλειάδης στο Μπάσο, Άγγελος Αιβάζης στην Κιθάρα και ο Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος στα Πλήκτρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved