Το 80’s  The Musical έκανε πρεμιέρα και σάρωσε!
Exodos

Το 80’s The Musical έκανε πρεμιέρα και σάρωσε!

Όσοι έζησαν τη χρυσή εποχή των ελληνικών βιντεοκασετών σίγουρα θυμούνται την αξέχαστη ταινία με τον Αλέξη και τη Σοφία (Σταμάτη Γαρδέλη-Σοφία Αλιμπέρτη).

Κι όσοι δεν την έζησαν έχουν μια μοναδική ευκαιρία να μπουν στο κλίμα των 80’s βλέποντας το υπέροχο 80's The Musical.
Κέφι, γέλιο, τραγούδια, χιούμορ interactivity με τον κόσμο που παρακολουθεί (στην επίσημη πρεμιέρα η Ελένη Φουρέϊρα «καβάλησε» τη Σάσα Σταμάτη –που σίγουρα δεν το περίμενε- τραγουδώντας το Like a virgin, της Madonna και λιώσαμε στο γέλιο) και ατάκες φωτιά.
Το team του θεάτρου Πειραιώς 131, της εταιρίας Αθηναϊκά Θέατρα μας περίμενε σε μεγάλα κέφια και φάνηκε. Το θέατρο γέμισε ασφυκτικά και οι celebrities έκανα ουρά για μια θέση έτοιμοι για 80’s ξεφάντωμα. Η Καίτη Γαρμπή–πραγματικά εξαιρετική και απορούμε γιατί δεν το είχε δοκιμάσει στο παρελθόν- η Ελένη Φουρέιρα εξίσου καλή, η Ήβη Αδάμου υπέροχη και η Ιωάννα Πηλιχού απολαυστικότατη, σάρωναν πάνω στη σκηνή. Εξαιρετική η εμφάνιση και του ιδιαίτερα ταλαντούχου Γιάννη Χατζηγεωργίου. Απίστευτος Σταμάτης Γαρδέλης που πραγματικά αποθεώθηκε στο τέλος της παράστασης και δικαίως. Πολύ ωραία και η παρουσία του γκρουπ Αλχημιστές που ξεσηκώνει τον κόσμο όταν πρέπει σε μια παράσταση των Γιώργου Βάλαρη και Στέλιου Παπαδόπουλου που σίγουρα θα σας ξεσηκώσει. Μην την χάσετε

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved