Θέατρο Αθηνά: Κοσμοσυρροή από καλλιτέχνες για την παράσταση Ο Θεός της Σφαγής!
Exodos

Θέατρο Αθηνά: Κοσμοσυρροή από καλλιτέχνες για την παράσταση Ο Θεός της Σφαγής!

Όταν μία παράσταση, σαν τον Θεό της Σφαγής που ανεβαίνει στο θέατρο Αθηνά, είναι τόσο καλή και με εξαιρετικούς συντελεστές, είναι αδύνατον να μην την παρακολουθήσουν μερικοί από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς καλλιτέχνες της χώρας μας. 

Ποιον να πρωτοπούμε που πέρασε από το θέατρο Αθηνά από την ημέρα της επίσημης πρεμιέρας του έργου μέχρι σήμερα.

Ο Γιάννης Μπέζος ξανασυναντήθηκε μετά από καιρό με την τηλεοπτική του σύζυγο Κατερίνα Λέχου, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με τη σύζυγό του Λένα Δροσάκη, η Γιούλικα Σκαφιδά, και τόσοι άλλοι ηθοποιοί βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις των καθισμάτων για να απολαύσουν μία μοναδική παράσταση με εξαιρετικούς πρωταγωνιστές.

Ο λόγος για τους Μυρτώ Αλικάκη, Κωνσταντίνος Κάππας, Δημήτρης Αλεξανδρής και Ευσταθία Τσαπαρέλη που σε κάθε παράσταση δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό χαρίζοντάς μας μοναδικές ερμηνείες, γήινες, καθόλου επιτηδευμένες και με κείμενο που τη μία σε κάνει να γελάς και την άλλη θες να κλάψεις.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω από τους επώνυμους που βρέθηκαν στο θέατρο Αθηνά για την παράσταση Ο Θεός της Σφαγής:

Το έργο αφορά τους γονείς δύο εντεκάχρονων αγοριών που αποφασίζουν να συναντηθούν μετά από έντονο καβγά των δύο πιτσιρικάδων. Προσπαθούν και τα δύο ζευγάρια -ο Δημήτρης Αλεξανδρής και η Ευσταθία Τσαπαρέλη είναι οι γονείς του ενός 11χρονου και η Μυρτώ Αλικάκη με τον Κωνσταντίνο Κάππα οι γονείς του άλλου- να συμπεριφερθούν κόσμια και πολιτισμένα.

Το ποτό που αρχίζουν να πίνουν για να τους χαλαρώσει και να τους βγάλει από την αμηχανία, τελικά αποδεικνύεται κακός σύμβουλος. Το πράγμα αρχίζει να ξεφεύγει αλλά δεν είναι μόνο το ποτό που κάνει την Ευσταθία Τσαπαρέλη να ξεφύγει από κάθε έλεγχο του εαυτού της. Την ευθύνη όλη για τόσο έντονο ξέσπασμά της επί σκηνής έχει αποκλειστικά και μόνο ο... Θεός της Σφαγής που όπως σημειώνει και η συγγραφέας του έργου Γιασμίνα Ρεζά: «Είναι ο μόνος Θεός που κυβερνάει χωρίς να μοιράζεται την εξουσία του, από την αρχή του κόσμου».

Ο σκηνοθέτης Κώστας Φιλίππογλου έχει "κεντήσει" με τους χαρακτήρες πάνω στη σκηνή. Οι ατάκες αριστουργηματικές, η απόδοση των ρόλων από τους πρωταγωνιστές απίθανη και το αποτέλεσμα πραγματικά συναρπαστικό.

Οι συντελεστές:

Συγγραφέας: Γιασμίνα Ρεζά

Μετάφραση: Γιώτα Σερεμέτη, Κώστας Φιλίππογλου

Σκηνοθεσία: Κώστας Φιλίππογλου

Σκηνικά: Αντώνης Χαλκιάς

Κοστούμια: Κέλλυ Σταματοπούλου

Σχεδιασμός φωτισμών: Μελίνα Μάσχα

Μουσική επιμέλεια: Ιάκωβος Δρόσος

Βοηθός σκηνοθέτη: Βάνα Σλέιμαν

Φωτογραφίες: Χάρης Γερμανίδης

Παραγωγή: Θοδωρής Μαροσούλης

Διαβάστε επίσης:

Μυρτώ Αλικάκη: «Έχω επιτεθεί μια φορά στη ζωή μου. Έχω νιώσει ότι μπορώ να σκοτώσω άμθρωπο»!

Ο Κωνσταντίνος Κάππας στο gossip-tv: «Όταν ήμουν σε μικρότερη ηλικία δεχόμουν λεκτική βία»

Ο Αλεξανδρής στο gossip-tv:«Καλύτερα να αφήνουμε να μιλάνε οι άνθρωποι που πραγματικά έχουν ανάγκη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved