Η κίτρινη τσάντα της Τσιμτσιλή, η εγκυμονούσα Τούνη και η τούρτα El professor του Μαρτίκα
Exodos

Η κίτρινη τσάντα της Τσιμτσιλή, η εγκυμονούσα Τούνη και η τούρτα El professor του Μαρτίκα

Ένα απογευματινό κάλεσμα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας σε μια από τις παλαιότερες κάβες ποτών αλλά και μια βραδινή εξόρμηση ήταν η αφορμή για να συναντήσουμε πολλούς επώνυμους.

Reunion του Happy Day έγινε πριν από μερικές ημέρες στην Ερμού. Η Σταματίνα Τσιμιτσιλή συναντήθηκε και εκτός πλατό όχι μόνο με τους τωρινούς συνεργάτες της, Κώστα Φραγκολιά, Δημήτρη Παπανώτα και Μαίρη Παλιαλέξη αλλά και με παλαιότερους, όπως η Ελένη Τσολάκη, ο Νίκος Αναδιώτης και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος φυσικά συνόδευε την εγκυμονούσα σύζυγό του, Ιώαννα Τούνη.

Στο Cava Nektar ήταν όλοι εκεί και απόλαυσαν μοναδικές γεύσεις κρασιών. Και ποιους δεν είδαμε. Την Κατερίνα Στικούδη με τον Βαγγέλη Σερίφη, την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και πολλούς ακόμα.

Ποια κυρία έκανε την πιο σέξι εμφάνιση; Ποιο ήταν το χρώμα που κυριάρχησε στις επιλογές των κυριών;

Δείτε φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Reunion όμως δεν έκανε μόνο το Happy Day αλλά και οι παίκτες του Survivor με αφορμή τη γιορτή και γενέθλια του Σπύρου Μαρτίκα. Στην αγκαλιά της αγαπημένης του, Βρισηίδας Ανδριώτου, ο Σπύρος Μαρτίκας έσβησε την τούρτα, που είχε πάνω το πρόσωπό του αλλά και τον El Professor του La casa de papel.

Μετά το σβήσιμο των κεριών και τις ευχές από τους πρώην συμπαίκτες του ο Σπύρος Μαρτίκας πήρε και το παθιασμένο φιλί από τη σύντροφό του.

Δείτε καρέ – καρέ όσα έγιναν στο πάρτι του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved