Τα λαμπερά εγκαίνια και τα παιχνίδια της Στικούδη και της Δραγούμη με τον φωτογραφικό φακό!
Exodos

Τα λαμπερά εγκαίνια και τα παιχνίδια της Στικούδη και της Δραγούμη με τον φωτογραφικό φακό!

Με μεγάλη αυτοπεποίθηση και όλο νάζι Κατερίνα Στικούδη και Ναταλία Δραγούμη πρωταγωνιστούν στα εγκαίνια μαγαζιού, προσθέτοντας την δική τους λάμψη σε μια ξεχωριστή βραδιά.

Ξεχώρισαν στα εγκαίνια μαγαζιού η Κατερίνα Στικούδη και η Ναταλία Δραγούμη. Με μεγάλη αυτοπεποίθηση και νάζι ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό αποτυπώνοντας αξέχαστες στιγμές.

Οι δυο celebrities ήταν μεταξύ αυτών που τίμησαν με την πατρουσία τους τα εγκαίνια του νέου καταστήματος και των κεντρικών γραφείων γνωστής αλυσίδας καφέ, στο Χαϊδάρι.

Οι επώνυμοι λάτρεις του καλού καφέ παρευρέθηκαν στην εορταστική βραδιά, τιμώντας με την παρουσία τους τους ιθύνοντες του μαγαζιού. Εκτός από τους celebrities στα εγκαίνια του καταστήματος βρέθηκαν και οι δήμαρχοι:Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας,Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης και Χαϊδαρίου Ευάγγελος Ντηνιακός.

0H6A8969.jpg

Οι δήμαρχοι Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας,Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης και Χαϊδαρίου Ευάγγελος Ντηνιακός με τους ιδιοκτήτες του “Il Toto Roastery Boutique” Γεωργία Θεοδωρή,Βασίλη Θεοδωρή και την Πηγή Δεβετζή

Τη βραδιά έντυσε με μουσική η Dj Έλενα Κώνστα και όλοι απόλαυσαν το ξεχωριστό αυτό event.

Ξεχώρισαν επίσης με την παρουσία τους αλλά και την εμφάνισή τους η Ζήνα Κουτσελίνη, η Κατερίνα Στικούδη, ο Περικλής Κονδυλάτος, ο Γιάννης Σπαλιάρας, η Ελένη Τσολάκη, ο Λάκης Γαβαλάς, η Πηγή Δεβετζή και πολλοί ακόμη.

Δείτε όσα έγιναν στο party εγκαινίων στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved